Inspiratie voor het nieuwe jaar: onder andere 4 februari Yoga Retraite Dag!

Op 4 februari organiseren we weer een Yoga Retraite Dag in Plein2. Een heerlijke ontspannen dagje waar je kennis kunt maken met onze nieuwe docenten en met veel verschillende aspecten van yoga! Ben jij erbij? We hebben een mooi programma met een yoga les, meditatie, pranayama, Raja yoga achtergrond en filosofie en ook nog live muziek! Het enthousiasme van ons team is alvast een van de ingrediënten voor een geslaagde dag! We hopen jullie te mogen verwelkomen.

Daarnaast nog een update van het rooster, momenteel zijn er de volgende lessen:

  • Maandag 20 uur Hatha Flow Yoga van Lana
  • Dinsdag 20 uur Sama Yoga van Josine
  • Woensdag 10 uur Sama Yoga van Josine
  • Woensdag 20 uur Dru Yoga van Gea
  • Donderdag 20 uur Raja Yoga opleiding van Roel
  • Op korte termijn ook op donderdag 20 uur Vinyasa Yoga van Kelsey
  • Vrijdag 9:30 uur Sama Yoga van Josine
  • Vrijdag 19 uur Yin Yoga & Yoga Nidra van Sylvia
  • Eens per maand ook kinderyoga!

Fijn dat we je les mogen geven en je de passie voor yoga met ons deelt!

Door de afgelopen tijd van bezinning kwam ik mooie teksten tegen die ik graag met jullie deel: 

"We are the very source of all what we are searching for; healing, happiness, peacefulness, freedom and perfection, but it is so easy to be missed. Even when we try to point towards it, it's already too far, because you can't point to that which is already here and what you really are".
Katiza Satya

en deze:

Surrender, my friend

Stop. And breathe
You don't have to search
You don't have to try

Lean back and see what is already here
You are already here

See how nature takes care of everything,
And for you are nature - why wouldnt it take care of you?

Trust, my friend. As you trust to wake up after you fall asleep. 

And float in this infinite mystery.
Allow yourself and see

Let's love. Let's dance.
Surrender. 
Can you feel that?

en deze:

"Fuck it. Do what you love. Drop out of law school and become a chef. Say no to that promotion and spend more time with the kids. Do what you love. Work nights and spend the days on the beach. Work weekends and take over the company. Do what you love. Write before breakfast. Paint during your lunchbreak. Sing just for the pure joy of it. Do what you love. Stop selling things people don't want, take up massage and make people feel good instead. Do what you love. Do what blisses you out; life is short. Sell your business and just sit around in coffee bars. Put the coffee down and set up that dream business. Do what you love. Knit scarves. Go surfing. Bake cakes. Write poetry. Do what you love. Do less, earn less, plan less, think less, talk less. Do what you love. Laugh more, cry more, dance more, love more, lose more, be more. Do what you love. Give your stuff away to charity, live light. Buy stuff you love, cherish it. Do what you love. Start the novel, compose the song, learn yoga, write real letters on real paper with real ink. Do what you love. Don't end the day without doing something you love, don't end your days without singing your song to the world. Do what you love. Take courage and make your mark. Bow out and recognize the moment has moved on. Do what you love. Listen to yourself and then tell others. Listen to others then... Do what you love. Fuck it. Just do what you love."
John C. Parkin