Raja Yoga Basisopleiding is voltooid!

In 2017 is Yogastudio Unmani gestart met haar eerste Raja Yoga Basisopleiding in de traditie van Śri Yogācārya Ajīta Mahārāja. Deze week is de opleiding afgerond. 

Conny, een van de yogi's schrijft over de opleiding:

Lees verder, als je open staat voor een waardevolle ervaring, die je verder kan brengen in het leven met al zijn uitdagingen… 
Ik ben zelf pas recent met yoga begonnen (dec 2016), na een heftige periode op mijn werk. Na een proefles Dru en Sama Yoga wist ik het direct, dit had ik nodig om mijn balans en energie weer terug te krijgen en weer mezelf te worden! Maar ik merkte gaandeweg ook dat ik méér wilde dan alleen de asana’s. De theorie achter de yoga intrigeerde me. 
Dus toen Roel en Josine vorig jaar aankondigden de Raja Yoga basisopleiding te gaan starten en ik de open avond had bezocht, hoefde ik er niet lang over na te denken. Roel en Josine zijn twee enthousiaste, warme mensen die met beide benen op aarde en in het leven staan, hun eigen uitdagingen te verwerken krijgen en hun (levens)ervaring graag met anderen delen om ze verder te helpen. En alhoewel de focus in de basisopleiding minder ligt op de asana’s, leer je deze natuurlijk wel goed uitvoeren. De nadruk ligt op de leer (het 8-voudige yogapad) met meditatie, waarbij Roel ook graag zijn kennis en ervaring over het boeddhisme deelt. 
Al met al is deze opleiding een pure verrijking voor jezelf; ik zie uit naar elke les en ben blij dat ik hier deel van kan uitmaken!

En we willen je de recensie van Joniek ook niet weerhouden:

Na jarenlang trouw een uurtje per week aan yoga gedaan te hebben had ik behoefte aan meer verdieping, meer kennis over de yoga-filosofie. De Raja-yoga basisopleiding sprak me aan omdat het tijdens deze opleiding niet alleen om de asana’s draait, maar om het hele achtvoudige pad. Het bleek een hele goede keuze! Het is fijn om dagelijks met yoga en meditatie bezig te zijn en het heeft me vrijheid, rust en focus gebracht. Het afgelopen jaar was, mede dankzij de inspirerende, geduldige en humorvolle benadering van Rahul, een prachtige reis. Wat zou het mooi zijn als meer mensen de Raja-yoga opleiding zouden volgen en een beetje meer zouden leven volgens de yoga-filosofie!

Voor het seizoen 2018/19 vervolgen we met Raja Yoga opleidingen. Heb je interesse om zelf deel te nemen, neem dan gerust contact met ons op.