Kennismaken met mediteren en het achtvoudige yoga pad?

Wil je kennismaken met mediteren of juist wat extra meditatietechnieken bijleren? En zou je graag wat meer achtergrond willen leren van het achtvoudige yoga pad van Patanjali? Vind je samen mediteren stimulerend en makkelijker dan thuis alleen? Dan is deze 8 weekse cursus die start op donderdag 5 september wellicht wat voor jou! Roel en Josine geven de cursus.

We zien er naar uit dit nieuwe programma, wat geïnspireerd is op Raja Yoga, te delen met jullie! De lessen duren 2 uur en zullen bestaan uit yoga houdingen om het lichaam voor te bereiden op het mediteren, daarna concentratie oefeningen en verschillende meditatietechnieken. En daarna vertellen we je over de achtergrond van mediteren in het kader van de acht stappen van Patanjali, waarin wordt uitgelegd dat yoga (zoals het eeuwen geleden is overgedragen) bestaat uit stappen die gaan over dingen die je kan doen en dingen die het je oplevert… Zoals suggesties met betrekking tot gedrag, de houdingen, het beheersen van energie en adem, concentratie, terugtrekken van zintuigen, meditatie en contemplatie (ofwel het ervaren van vrede, liefde en eenheid) om het uiteindelijke doel van yoga te bereiken: Moksha.

Roel en Josine hebben meer dan 20 jaar ervaring in mediteren (Vipassana, TM meditatie, mindfulness en Raja Yoga) dus kunnen veel vragen beantwoorden en ervaringen delen.
Kosten zijn: 198 euro voor 8 lessen (10% korting voor mensen met een abonnement bij Unmani).
Mimimum 4 deelnemers. Anders wordt startdatum aangepast. Als er nog vragen zijn, mail ze ons gerust (info@unmani.nl).

form-D9LKJi97s6M-unsplash.jpg