Lezingen over Raja Yoga van Yogastudio Unmani

Kom eens naar een gratis lezing over Raja Yoga. Josine en Roel informeren je graag over de prachtige training die wij te bieden hebben. We geven de lezingen in onze Yogastudio Unmani, op de locatie waar we de Raja Yoga Basisopleiding geven. Dit is de perfecte manier om nader kennis met elkaar te maken en met de stof.

De eerstvolgende basisopleiding begint op 22 augustus 2019. Zie voor meer informatie over deze grondige yogatraining: Basisopleiding Raja Yoga. De kans is groot dat jij ook enthousiast raakt, als je serieus en grondig Yoga wilt beoefenen.

Lezingen voorjaar 2019

De toegang is gratis en de aanvang is om 20:00. Aanmelden stellen we op prijs, maar is niet noodzakelijk. Het adres van onze huisstudio is: Dr. R. van Lutterveltstraat 8, Maarssen.

Naast een algemene introductie over Raja Yoga en de Basisopleiding, zal iedere lezing een bijzondere focus hebben, die je zal aanspreken. 

  • Vrijdagavond 24 mei - "De oorsprong van Yoga"

  • Vrijdagavond 21 juni - "(Persoonlijk) Leiderschap"

Op deze altijd interessante avond krijg je een goede indruk over de inhoud en sfeer van de lessen. Je maakt kennis met onze Yogastudio, je leraren en je kunt natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt.

Mocht je nu vragen hebben, bel ons gerust op 0877841328. Doe liever niet te strakke kleren – of een strakke rok aan, iedereen zit op de grond. Je krijgt van ons een zitkussen en een zitdeken. Stoelen zijn wel aanwezig, indien nodig.

De lezingen worden gegeven door Josine Smelt-van de Wal en/of Roel Smelt.


Photo by  Andreas Dress  on  Unsplash

Aanmeldingsformulier

Ik kom naar de lezing op:
Naam *
Naam