Raja Yoga

Echte Yogabeoefening in zijn puurste vorm.

 

Yogastudio Unmani is de school voor de hoogstaande Basisopleidingen Raja Yoga of Koninklijke Yoga. Echte Yogabeoefening in zijn puurste vorm. Ongelofelijk effectief, zelfs tot op het hoogste niveau of de staat van Samadhi, diepe meditatie. Het resultaat is een groot welzijn, diep inzichtelijk en bevrijdend. Vroeg of later zal de Yogabeoefenaar dat gaan ervaren.

Raja Yoga staat voor Koninklijke Yoga. Het is de meest oorspronkelijke en volledige vorm van Yoga. Het is een wetenschappelijke methode voor zelfrealisatie. 

Zelfrealisatie - Word jouw beste zelf

De meeste mensen zitten gevangen in een dilemma tussen verplichtingen en verlangens. En daarom doen ze allebei een beetje. Ze worden gedreven door verlangens, dromen en idealen, maar ze worden ook afgeremd door wat ze allemaal moeten. Daarom gaan de meeste mensen niet onvoorwaardelijk hun dromen achterna. Ze doen het zoveel mogelijk én ze doen ook zoveel mogelijk wat ze allemaal moeten, terwijl dat eigenlijk al te veel is om op lange termijn vol te houden en daarom ervaren heel veel mensen stress en vermoeidheid met alle gevolgen van dien. Dat is niet nodig.

In al onze kennismakingen zien we bij de mensen die we spreken dat ze eigenlijk al heel lang rondlopen met 3 grote vragen:

  1. Ze weten niet precies WAAROM ze leven. [Wie ben ik?]
  2. Ze weten niet exact WAT ze met hun leven willen. [Wat wil ik?]
  3. Als ze het al zouden weten, is het niet helemaal helder HOE ze daar vorm aan moeten gegeven. [Waarom wil ik het?]

Onze leerlingen vinden hun eigen antwoorden op deze 3 vragen. En vanaf dat moment hebben ze een gemeenschappelijke eigenschap: ze leven bewust en worden niet geleefd!