Vinyasa Yoga

Donderdagavond
20:00-21:15

Docent: Kelsey

 

Vinyasa yoga houd je warm, geeft je lichaam ruimte en laat je zien dat er meer mogelijk is dan je in eerste instantie dacht. Omdat je wordt uitgedaagd constant bij de adem te blijven en hierin mee te bewegen wordt je concentratie verhoogd. Zo raak je in diepe ontspanning en de geest wordt kalm. Dit zorgt voor een positieve gedachtegang. Het zal dan ook van pas komen in het dagelijks leven. De lessen die ik geef houd ik zo traditioneel mogelijk en er zal aan het einde van de les ook ruimte voor stilte en meditatie zijn.

Zoals ik ook eens begonnen ben met Vinyasa, begint iedereen bij het begin. Je hoeft dus echt geen ervaring te hebben of al heel flexibel te zijn.

Niet alleen de traditionele yogaserie zal aan bod komen. Om de vier weken wordt er een nieuwe serie gegeven om je lichaam en geest te laten verdiepen in bepaalde houdingen. Ook raak je zelf weer in goed contact met jouw lijf en ontdek je waar het lichaam opening zoekt. Uiteindelijk zal je voelbaar merken dat de flow steeds makkelijker wordt en je lichaam als vanzelf je ademhaling in ontspanning gaat volgen.

Er is voor mijn lessen één motto:
No breath is no practise!
Breath is love and love has to flow.