Het is heel interessant en bevorderend voor de mentale en fysieke gezondheid om yoga en/of meditatie op je werk te kunnen doen! 
Bedrijven kunnen subsidie krijgen voor yoga, meditatie en mindfulness op het werk. In het kader van duurzame inzetbaarheid kunnen bedrijven veel geld terugkrijgen en dus de yoga heel goedkoop of gratis aanbieden  (klik hier voor meer informatie). Heel goed nieuws dus! Werk jij bij een bedrijf of instelling waar je denkt dat er wel animo voor is, neem dan contact met ons op. De subsidie was in 2015 geldig, check bij je HR afdeling of je manager of er interesse in is en of er nog subsidie te krijgen is.

Josine heeft gewerkt op afdelingen Human Resources van verschillende (internationale) organisaties en daar op de werkvloer yoga en meditatie ingebracht en in verband gebracht met vermindering van ziekteverzuim en verbetering van duurzame inzetbaarheid (o.a. bij Royal HaskoningDHV). En ze heeft ervaring met het werken met ESF subsidie (van het Ministerie van SZW) en zo voor een bedrijf tot 100.000 euro terug te krijgen voor het verbeteren van de gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers. Dus wil je daar meer over weten en de kans krijgen om misschien zelfs gratis yoga te doen op je werk, laat ons je dan helpen! We schrijven een voorstel voor je manager of de HR afdeling en maken een aanbod op maat. Een gratis proefles is ook een optie!