Over mantra's zingen... En Spring Groove...

Eerder in de les vertelde ik jullie over de mantra zangeres die ik tegenkwam in het kleine kerkje op de berg naast mijn Sama Yoga retreat in Griekenland (dat kerkje zie je ook in de clip Agapi hieronder). We zongen samen mantra’s en pas toen ik weer thuis was en haar muziek weer eens aanzette in mijn les, herinnerde ik me haar stem. En wist ik toen pas dat het Spring Groove was! Ik had haar in het kerkje kunnen vertellen dat ik haar zo graag laat horen tijdens mijn lessen en dat ik vaak mantra’s van haar zing! En zelfs in 2017 schreef ik al een blogje over haar talent. Maar goed, de herkenning kwam pas achteraf… Grappig he. Hieronder een artikel met haar uit de Happinez! Zullen we haar in de toekomst eens uitnodigen bij Yogastudio Unmani, als ze in Nederland is? Dan zullen we echt een bijzondere avond beleven!
Ik ga het haar vragen, want ze komt op het Happinez Festival dit jaar (in mei) en daar wordt ze de parel van het festival genoemd.


Het kan sóms ongemakkelijk zijn om mantra’s te zingen, maar als je eenmaal over de drempel heen bent is het heerlijk. Deze drie dingen kun je van het zingen van mantra’s leren, en Spring Groove die de mooiste voor je zingt.

Je zingt wijze woorden

Ook al weet je bij het zingen van een mantra soms niet precies wat je zingt, je zingt altijd wijze woorden. Mantra’s dragen hun eigen kracht al in zich. ‛Ze komen vanzelf binnen, recht in je hart.’ Het zijn wachtwoorden. Je gebruikt een mantra om toegang te krijgen tot die ruimte waar je voelt dat alles goed is en precies zoals het moet zijn.

Het belangrijkste is de intentie waarmee je zingt of reciteert. Om het effect van een mantra te voelen, hoef je niet te weten wat de tekst letterlijk betekent. Sterker nog, zodra je precies weet wat je zegt, kun je daarover gaan nadenken tijdens het reciteren en dat is juist niet de bedoeling. De term mantra komt uit het Sanskriet. [Man] staat voor ‘denken’ en [tra] voor ‘bevrijden’: mantrazingen is jezelf bevrijden van gedachten.

De trillingen brengen je lijf tot rust

Het gaat bij een mantra om de trillingen die de klanken voortbrengen. Die werken in op je lichaam en geest. Als je ervan uitgaat dat alles energie en trilling is, dus ook wij mensen, dan is het geen vreemd idee dat de trillingen die we voortbrengen door te zingen ons beïnvloeden. De vibraties die een mantra opwekt, verspreiden zich door je hele lichaam. Ze stromen naar je hart, je lever, je nieren; alle organen worden aangeraakt. Ook in het lichaam opgeslagen emoties kunnen door een mantra worden losgetrild en ‛schoongemaakt’.

Wat er gebeurt als je een mantra helemaal eigen maakt

Net als tijdens yoga of meditatie zul je merken dat het denken echt niet altijd meteen stopt. De bekende boodschappenlijstjes passeren ook tijdens het chanten van mantra’s de revue. Maar als je de tekst vaak genoeg blijft herhalen geeft je hoofd het op, en ga je vanzelf mee in de klanken en woorden. Als je daarna stil bent, voel je wat er met je gebeurt.

En dan is er de fase dat de mantra zich helemaal in je heeft genesteld. Je hoeft hem niet meer bewust te herhalen, hij komt spontaan in je op zodra je hem nodig hebt. Je zit op de fiets, ziet ergens iets gebeuren en opeens is je mantra er. Je voelt je verdrietig en hij is er om je te troosten. Als het je lukt om je een mantra helemaal eigen te maken, kan deze je in vele situaties helpen.

Mantra’s op het Happinez festival

Ze kan krachtig zijn, maar ook kwetsbaar; uitbundig én verstild: Spring Groove. Sinds ze op het vorige Happinez festival optrad, zijn wij verkocht. En hoera, ze is er in september weer bij!

Mini retraite 13 april en sup yoga workshops weer van start

De zon heeft zich al een aantal dagen laten zien, de dagen worden langer... Weet je wat dat betekent? Tijd om je voor te bereiden op de zomer! Dus investeer in jezelf om lekker in je vel te komen en om heerlijk ontspannen en uitgerust te raken, met een middag vol inspiratie en mooie yoga! Kom zaterdag 13 april ook naar het Yoga Retraite Dagje! Van 13-17 uur. Zo laat Renee ons werken met de adem en een korte meditatie doen, Gea neemt ons mee in de Dru yoga met een Energy Block Release, Josine vertelt over wat er bruikbaar is uit de yoga in ons dagelijks leven, Roel brengt diepe kennis vanuit de Raja yoga en Lisanne laat ons Yin yoga en Yoga Nidra ervaren. En zo kun je alle stijlen ervaren en de vele kanten van yoga beoefenen en verdiepen!

Daarnaast beginnen we ook weer met het sup yoga seizoen! Op 17 mei is de eerste Sup Yoga op de Vecht workshop van 19-21 uur! Ik heb alweer zoveel zin in het suppen en de yoga op het water, kom het ook ervaren! Zie hier de info.

Namasté
Josine

IMG_5527.JPG

Focus op je ademhaling

Hatha yoga wordt ook wel gezien als de brug tussen de wereld van binnen en van buiten, tussen het materiële en het spirituele, als een manier om de balans tussen inspanning en ontspanning te vinden.

Tijdens een Hatha yoga les maken we deze verbinding door asana’s te beoefenen en aandacht te geven aan onze ademhaling. Tijdens de les leer je op een bepaalde manier ademen. In plaats van kort en oppervlakkig en hoog in de borst te ademen, verdiepen we stap voor stap onze ademhaling. De focus ligt op het sturen van lange en diepe ademhalingen naar de buik en zijribben.

Image breath.jpg

Op het moment dat je rustig ademt, geef je je lichaam een signaal van ontspannen. Deze controle over lichaam en geest oefenen we gedurende de verschillende en soms ook uitdagende houdingen.

In het dagelijks leven komen steeds geplande en onverwachte uitdagingen op ons pad. Doordat we in de yoga oefenen met onze aandacht en adem rustig te houden, lukt het wellicht steeds vaker dit ook op andere gebieden in je leven toe te passen. De volgende keer als iemand voor dringt bij de kassa of wanneer je je bus mist, geef jezelf een moment van rust en aandacht. Verdiep je ademhaling.  

Je kunt op elk moment van de dag bij jezelf ‘inchecken’ en aandacht geven aan je ademhaling. De adem is er immers altijd.

Tot op de mat! ♡ RenéeExtra ochtendlessen op maandag en donderdag

kike-vega-1212684-unsplash.jpg

Vanaf donderdag 21 maart zijn er extra ochtendlessen op donderdag en maandag van 9:30-10:45 uur. We proberen beide tijdstippen als pilot uit voor een aantal weken. Het kan echter dat het soms niet door kan gaan omdat er te weinig mensen voor de les zijn (het is tenslotte een werkdag voor de meeste mensen), maar dan heb je altijd nog de mogelijkheid van een van de andere ochtenden. Ik hoop je graag te mogen verwelkomen op deze ochtenden! Tot gauw.

Namasté
Josine

Zaterdag 13 april weer een yoga retraite dagje in het kader van de Lente!

Het voorjaar komt er aan! Laad je weer op en kom tot bloei!

Op zaterdag 13 april organiseren we weer een Yoga Retraite Dag! We hebben met ons enthousiaste en deskundige team voor jullie weer een superleuk, ontspannend en leerzaam programma samengesteld. Met verrassende elementen van al onze docenten, zoals diverse yogahoudingen en ademoefeningen, uitleg over yoga in het dagelijkse leven, filosofie & achtergrond, introductie tot Raja yoga, meditatie en mantra's zingen. Tussendoor natuurlijk tijd om te kletsen met elkaar, vragen te stellen, thee te drinken met gezonde snacks en wellicht een wandeling in de natuur.
Start om 13 uur en kosten zijn 42,50 euro.  Locatie wordt nog bekend gemaakt! Geef je nu op via het boekingssysteem. We hopen je te zien!

Eendaagse yoga retraite 2019.png

Vrijdag Yin yoga van Lisanne naar 9:00 uur

Schermafbeelding 2018-09-27 om 21.40.44.png

Na overleg van de wensen van een aantal yogi’s is er besloten om de Yin yoga les van Lisanne op vrijdagochtend om 9:00 uur te starten. Dan begin je lekker fris de dag en heb je ook nog wat meer aan je ochtend erna (als je nog moet werken of andere dingen te doen hebt). Hopelijk voor iedereen goed is en voor wie niet in de les was deze week, vraag er gerust bij Lisanne naar als je iets wilt weten. Dus komende vrijdag start om 9:00 uur! Fijn weekend!


Nieuwjaar!

Loesje.jpg

Allereerst een heel gelukkig, gezond, inspirerend en liefdevol 2019! We hopen dat jullie  gezellige feestdagen hebben gehad. Op naar mooie momenten beleven dit jaar!

De prijzen zijn gewijzigd voor 2019. Dit heeft te maken met oa de BTW verhoging (van 6% naar 9%). Een proefles kan je nemen voor €15, waarbij je twee (zelf te kiezen) lessen in drie weken mag volgen. Alle losse lessen kosten nu €14,- per persoon. De Kinderyoga lessen kosten ook €14,- voor een kindje (alleen of met volwassene) of je betaald met je rittenkaart of abonnement. 

Een 10 rittenkaart kost nu €115 en een maandabonnement €49 voor het onbeperkt volgen van lessen.

Kerstgroet!

wout-vanacker-497472-unsplash.jpg

Via deze weg willen we jullie hartelijk danken voor het vertrouwen in ons en voor de fijne lessen die we afgelopen jaar samen hebben mogen beleven.

Wij wensen jullie allemaal een heel gezellige Kerst en alvast veel geluk, wijsheid, licht, gezondheid en balans voor 2019!

Namasté

Josine, Roel, Lisanne, Gea, Annefloor en Renée

P.s. Van 24 december t/m 1 januari zijn er geen lessen. Op 2 januari geeft Gea weer les.

"In the midst of movement and chaos, keep stillness inside of you." - Deepak Chopra

Cadeautjesmaand: feedback

December is de maand van het geven en krijgen… Liefde geven en ontvangen, dankbaarheid uiten, soms cadeautjes geven en vaak quality time spenderen met elkaar en even een break… In het kader daarvan, willen we jullie vragen om bijgevoegde vragenlijst even in te vullen met jullie feedback over Unmani! Het duurt hoogstens enkele minuten en je mag het anoniem doen. Daarmee weten we wat jullie ervaringen en behoeften zijn en kunnen we daardoor weer verbeteren. Dus bij voorbaat zijn we er heel blij mee! Veel dank!

Nog een update voor december: van 24 december t/m 1 januari zijn er geen lessen. Vanaf 2 januari weer wel. Als er nog extra lessen ingepland worden in deze periode, dan ontvang je hier informatie over.

samuel-austin-629578-unsplash.jpg


Afscheid Annefloor en nieuwe docent: Renée

Zoals je misschien al in de les hebt gehoord, gaat Annefloor ons verlaten deze maand. Dat vinden we heel erg jammer, want haar lessen zijn heerlijk! Ze gaat in Australië wonen met haar vriend en daar oa ook yoga geven. Wij wensen haar heel veel geluk en wie weet zien we haar online nog eens terug met een les!

Vanaf januari komt Renee Narinx bij ons lesgeven op dinsdagavond! We zien uit naar haar komst! Hierbij een kennismaking met haar:

Renee.jpg

Tijdens haar studententijd kwam Renée´s enthousiasme voor yoga langzaam op gang. Onder andere door werk in het buitenland verloor ze de yoga na haar studententijd kort uit het oog. Eenmaal weer gesetteld in Nederland en werkzaam in het commerciële bedrijfsleven ontstond opnieuw de drang naar rust en verstilling.

In de fysieke en mentale bewustwording die verschillende vormen van yoga bieden vond Renée haar favoriete momenten van de dag, weg van een bestaan vol haast, prestatiedruk en technologie.

In de zomer van 2017 kwam Renée hard ten val tijdens een ongeluk op een obstakelbaan. Tijdens de moeilijke periode na het oplopen van een whiplash en hersenschudding was yoga de houvast in haar herstel. Hier heeft zij opnieuw leren bewegen, voelen en luisteren naar haar lichaam. Mede door yoga heeft zij haar lichaam weer beweeglijk en sterk weten te maken, alsook haar gedachten kalm en liefdevol. Dit gevoel van kunnen vertrouwen op je lichaam en daarin rust vinden wil ze het allerliefst doorgeven tijdens haar lessen.

Mantra avond 23 oktober met Malika van Sama Yoga

IMG_2827.JPG

Op dinsdagavond 23 oktober organiseren we een mantra avond met Malika, een dierbare vriendin van ons van Sama Yoga die normaal in Schotland en Bali woont… Ze heeft een prachtige stem en kent vele Sanskriet mantra’s met hun betekenis en begeleidt deze avond met haar harmonium. Wellicht zullen we het combineren met een Sama yoga les. Wees welkom! En reserveer je plekje even via Momoyoga. Het belooft een bijzondere avond te worden…


fullsizeoutput_6ec1.jpeg

Ander nieuws: aanstaande maandag 15 oktober geeft Annefloor een vinyasa les en aanstaande dinsdag de 16e geeft zij een hatha flow les, vanwege de afwezigheid van Josine. Veel plezier samen!Nieuwe hatha flow docent: Annefloor

Vanaf oktober gaat Annefloor op dinsdagavond Vinyasa / Hatha flow yoga geven. Een aantal van jullie heeft haar van de zomer al ontmoet toen ze weleens inviel. We zijn blij dat ze ons team komt versterken. Voor wie haar nog niet kent, hierbij een stukje van haarzelf:

Vanuit de Zijnsoriëntatie, waarin ‘zijn’ centraal staat via zittende meditatie, kwam ik 5 jaar geleden in een yoga ashram in India. Daar startte het yogapad voor me. Na dat bezoek was ik om. Met veel overgave deed ik dagelijkse beoefening en een paar jaar later besloot ik de verdieping op te zoeken, want ik had vernomen dat er een hele levensfilosofie achter verschuilt. In 2016 ben ik gestart met mijn eerste Hatha opleiding en in 2017 hierop een vervolg. Niet alleen gaf het me een eigen verdieping, het liet me ook zien dat ik dit graag deel met anderen. Zodoende ben ik vorig jaar gestart met lesgeven.

Annefloor ter Weer.jpg

Ik voel me meer een geheel nu ik mijn lichaam en haar grenzen verken. Daarnaast biedt yoga een heel mooi hulpmiddel om in het moment te zijn en alles verder los te laten. Bovendien vormt dat wat je op de mat tegenkomt een heel mooi metafoor voor wat je in de rest van je leven tegenkomt.

In mijn lessen ligt daarom een focus op de ademhaling, de bewuste beoefening van de houdingen, een balans tussen actief en ontspanning.

Het gaat om het ervaren van jezelf; je lichaam, je geest, je gevoel om daarna dit weer los te laten door de focus op de ademhaling. Zo breng je jezelf in het hier en nu. Ik kijk er naar uit dit te mogen delen bij Unmani!

Nieuwe yin yoga docent: Lisanne

Vanaf oktober gaat Lisanne Huisman op vrijdagochtend Yin yoga geven! We zien uit naar haar komst en we hopen dat ze veel fans zal krijgen. Hierbij een stukje over haar achtergrond van haarzelf:

IMG_4625.jpg

Mijn eerste yoga ervaring was bij een yogastudio in Utrecht. Ik liep tegen een burn-out aan en had behoefte aan ontspanning. Het verdiepen en verbinden met mijn lichaam. Yin yoga geeft mij de rust in mijn hoofd die ik nodig heb om stress en spanning los te laten. De lessen maakten een hoop los in mij en langzaam begon het gevoel te groeien dat ik dit met zoveel mogelijk mensen wilde delen. Ik besloot om een opleiding Yin yoga bij Yoga Garden in Amsterdam te doen waar ik geïnspireerd raakte door een manier van lesgeven die 'functional yoga' heet. Geschikt voor iedereen, voor elk lichaam.

Bij de meeste Yang yoga vormen (zoals Hatha, Vinyasa of Ashtanga) doen we zonnegroeten. In mijn Yin yoga lessen leggen we de focus op de maan. Ze regelt grote natuurprocessen en kan een behoorlijke invloed hebben op ons lichaam. De fase van de maan veranderd elke 3-5 dagen waardoor er elke keer een ander thema aan het licht wordt gebracht. Dit is een cyclus van ongeveer 29 dagen. Dat betekent dat die cyclus daarna weer opnieuw begint, wellicht met een andere intentie. Door deze energie te gebruiken kun je in het dagelijks leven meer balans vinden en daar jouw leefstijl en dromen op aanpassen. 

Les volgende week van Annefloor en Raphaël en Sama Yoga Retreat

Aanstaande maandag geeft Annefloor les. Zij heeft afgelopen zomer ook al een aantal keer ingevallen. We kregen terug dat dat goed was bevallen dus fijn dat ze volgende week weer komt! Ze geeft een Hatha flow les.

Schermafbeelding 2018-09-13 om 20.50.27.png

Op vrijdagochtend komt Raphaël invallen. Onlangs hebben we kennis met hem gemaakt en we hadden een hele positieve indruk van hem en qua achtergrond en visie past hij goed bij Unmani. 

Een stukje over zijn achtergrond:
Vinyasa & yin yoga docent Raphaël Acohen kwam in 2005 in Australië in aanraking met yoga en heeft zich sindsdien naast zijn studie ontwikkeld als een gedisciplineerd en zachtaardige leraar. Hij is vaak beschreven als iemand die met een fijne stem iets duidelijk en rustig kan uitleggen zonder daarbij te vervallen in mysterieus taalgebruik. Zijn lessen zijn voor iedereen die op zoek is naar een veilige en functionele beoefening. Er zal altijd aandacht gaan naar de individuele verschillen. Raphael helpt studenten hun innerlijke rust te cultiveren alsmede flexibiliteit en kracht te ontwikkelen.

Josine gaat fijn een week naar een Sama yoga verdiepingsweek in Kreta bij haar leraar Sky uit Bali (Yoga, Meditation, Chanting & Vedanta by the Ocean in Crete. Als je nieuwsgierig bent of je overweegt ook eens een yoga retraite te doen, lees dan gerust hier verder

Einde zomer in zicht... Updates rooster, policy en sup yoga

De zomer komt langzamerhand tot zijn eind. We hopen dat jullie hebben genoten!
De komende tijd geeft Josine op maandagavond ook les en blijft ze lesgeven op dinsdagavond en vrijdagochtend, Gea op de woensdagavond en Roel op donderdagavond de Raja yoga opleiding. Als er nieuwe docenten bijkomen, dan krijgen jullie daar zo snel mogelijk bericht over. Vooralsnog blijven de lessen in de huisstudio plaatsvinden of buiten (soms bij de boerderij). De les op maandag zal meer het karakter van Hatha flow hebben.

Aanstaande zondag 2 september is voorlopig alweer de laatste workshop Sup Yoga op de Vecht! Wil je er nog bij zijn, boek dan gauw! En anders zie ik je graag volgend seizoen...

We hebben ook een policy update; vanaf nu is het minimale aantal om een les door te laten gaan 3 personen (meestal hebben we dat minimum ook). Je krijgt bericht als het niet door kan gaan. We zijn een kleine studio en het is daarom best lastig om de lessen rendabel te houden. En het is voor de docent en voor jullie ook veel leuker als het minimaal 3 mensen zijn. We hopen dat jullie je tijdig inschrijven. Veel van jullie doen dat ook al de laatste weken, dank jullie wel!

We zoeken een lange termijnrelatie met jullie als yoga studenten. We streven ernaar dat jullie regelmatig komen. Dan gaat de yoga ook echt zijn vruchten afwerpen, leer je elkaar steeds beter kennen en kan er overdracht plaatsvinden met dan waarschijnlijk ook gewenst effect en resultaat. Om ritme en regelmaat te stimuleren, bieden we nu geen 5 rittenkaarten meer aan, maar alleen abonnementen, 10 rittenkaarten en losse lessen. Wil je een keer iemand meebrengen die je wilt laten kennismaken, dan mag dat gratis!

Afscheid Lana aanstaande maandag de 20e...

Zoals de meesten al gehoord hebben van Lana zelf, gaat zij komende week stoppen met lesgeven bij ons op de maandagavond. Lana woont inmiddels in Amsterdam en nu wil ze liever (en begrijpelijk) daar les gaan geven. Wij vinden het erg jammer dat we afscheid moeten nemen van haar als docent! we vinden haar stijl van lesgeven, wijsheid en achtergrond heel inspirerend en waardevol. We hopen haar nog wel terug te zien als we workshops of retraite dagen zouden organiseren. Maar mocht je nog afscheid willen nemen en een laatste les van haar willen volgen, dan kan dat aanstaande maandag de 20e!

Schermafbeelding 2018-08-14 om 14.00.38.png

Komende 3 woensdagen Dru yoga van Saskia

Beste yogi's van Gea,

Heel fijn dat ik de lessen van Gea, die op vakantie is, weer mag komen verzorgen de komende weken.

In de les van deze week besteed ik aandacht  aan de ademhaling. Met de ademhaling kunnen we veel reguleren in ons lichaam. Je kunt bijvoorbeeld heftige emoties bedaren maar ook je spijsvertering een handje op weg helpen.

Na de activatie gaan we EBR 2 doen. Een lange reeks oefeningen achter elkaar waarbij bijna alle delen van je lichaam aan bod komen. Deze veelzijdige sequentie bevat rek- en strekoefeningen en verschillende klassieke asana’s. Een uiterst effectieve oefenreeks die helpt energie blokkades op te lossen in ons lichaam, zodat er ruimte wordt vrij gemaakt waardoor we letterlijk wat lichter door het leven kunnen gaan.

Als er na deze EBR 2 nog tijd over is kunnen we nog wat asana’s op de grond doen. En uiteraard eindigen we de les met een diepe ontspanning.

Ik heb er zin in en hoop jullie te ontmoeten aanstaande woensdag!

Hartelijke groet,

Saskia

 

 

IMG_1331.JPG

Facebook aanbeveling! Wil jij ons helpen?

antonio-lainez-347987-unsplash.jpg

Lieve allemaal!

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie bij Yogastudio Unmani lessen of een opleiding volgen. Mocht je tevreden zijn en dit willen delen met anderen, zodat we hier meer mensen door kunnen aantrekken, zou je dan onze Yogastudio Unmani Facebook pagina willen "Liken" en een aanbeveling willen schrijven? Dit kun je doen op onze Unmani FB pagina onder (midden van pagina) "Aanbevelingen en recensies" door eerst op "Ja" te klikken bij de vraag of je wilt aanbevelen en dan aantal sterren te geven en er een klein stukje bij te schrijven. Hier is eventueel de link van de pagina. Deze positieve steunbetuigingen zouden wellicht mensen die ons nog niet kennen kunnen aansporen om lessen te komen volgen, zodat we ook weer kunnen uitbreiden qua docenten en we meer kans hebben om alle lessen altijd door te kunnen laten gaan! Dus heel veel dank alvast als je de moeite wilt nemen!

Namasté,

Josine, Roel, Gea en Lana 

Annefloor ter Weer komt komende week lesgeven!

Pasfoto.jpg

Komende week komt Annefloor ter Weer (Hatha yoga docent) de lessen overnemen van Josine op dinsdagavond en vrijdagochtend. We zien uit naar haar komst!

Hierbij een stukje van haarzelf:

Vanuit de Zijnsoriëntatie, waarin ‘zijn’ centraal staat via zittende meditatie, kwam ik 5 jaar geleden in een yoga ashram in India. Daar startte het yogapad voor me. Na dat bezoek was ik om. Met veel overgave deed ik dagelijkse beoefening en een paar jaar later besloot ik de verdieping op te zoeken, want ik had vernomen dat er een hele levensfilosofie achter schuilt. In 2016 ben ik gestart met mijn eerste Hatha opleiding en in 2017 hierop een vervolg. Niet alleen gaf het me een eigen verdieping, het liet me ook zien dat ik dit graag deel met anderen. Zodoende ben ik vorig jaar gestart met lesgeven.

Ik voel me meer een geheel nu ik mijn lichaam en haar grenzen verken. Daarnaast biedt yoga een heel mooi hulpmiddel om in het moment te zijn en alles verder los te laten. Bovendien vormt dat wat je op de mat tegenkomt een hele mooie metafoor voor wat je in de rest van je leven tegenkomt.

In mijn lessen ligt daarom een focus op de ademhaling, de bewuste beoefening van de houdingen, een balans tussen actief en ontspanning.

Het gaat om het ervaren van jezelf; je lichaam, je geest, je gevoel om daarna dit weer los te laten door de focus op de ademhaling. Zo breng je jezelf in het hier en nu. Ik kijk er naar uit dit te mogen delen bij Yogastudio Unmani!

Mijn motto: “Bring your day, stretch away, be yoga, be you!”