Behoefte aan een mooie ceremonie of retraite dag?

De komende weken staan er weer verschillende workshops en retraites op ons programma. Wie weet inspireert en nodigt één van de volgende activiteiten jou uit om bij te wonen:

  • Zaterdag 16 april v.a. 17 uur Cacao Ceremonie, lees hier meer over de mooie zachte werking van cacao en hoe je daarmee diep kan ontspannen maar ook dicht bij je ware natuur komt, inzichten, intuïtie en wat je hart echt wil… Van het hoofd naar het hart in een mooie ceremonie. Deze cacao ceremonie staat in het thema van Pasen en de betekenis daarvan.

  • Zaterdag 16 april om 9:30 uur is er ook weer Kinderyoga!

  • Vrijdag 22 april v.a. 20 uur Vrouwencirkel waarin we verbinden en delen als vrouwen onder elkaar. We vieren het leven door middel van muziek, zang, verhalen en een ceremonie (rite de passage)… Lees hierover meer.

  • Zaterdag 14 mei v.a. 10 uur Yoga retraite dag: relax & recharge. Waar je alleen of met iemand samen naar toe kan komen en heerlijk kan onderdompelen in een dagje ontspanning en verwennerij maar ook yoga kennis om jezelf mee te verrijken.

  • Vanaf 7 mei gaan de Sup Yoga workshops ook weer van start (afhankelijk van het weer). Fingers crossed dat er gauw zon en warmte komt!

  • Last minute info: Zaterdag 9 april is er de Yoga & Rouw retraite dag van Anniek. Zie hier meer informatie.

Voor welke workshop of retraite je ook kiest, het zal zeker bijdragen om te ontspannen of even tot jezelf te komen, en het is natuurlijk ook altijd heel gezellig om nieuwe mensen te leren kennen en inspirerend om nieuwe dingen te ervaren!

Ik hoop je te zien binnenkort!

Namaste,
Josine

Josine van de Wal