Genieten van de zon en van mooie workshops!

Lieve allemaal, genieten jullie ook zo van de zon? Wat een heerlijke tijd, alles ziet er weer prachtig groen uit, bloemen gaan al bloeien, de vogels fluiten, overal lopen pasgeboren diertjes rond en iedereen is lekker veel buiten… Hopelijk zijn de emoties en gevoelens net zo blij gestemd als de natuur, maar dat is niet altijd zo... Soms voelen we ons toch gejaagd of gestresst. Of spelen er belangrijke issues die energie kosten. Of voelen we ons zelfs door bepaalde invloeden wat uitgeblust. Hoe fijn en belangrijk is het dan om een yoga of meditatie practice te hebben en af en toe echt me-time in te plannen! Voor mezelf is dat altijd noodzakelijk in elk geval, soort van onderhoud (APK) van mijn eigen motor en welzijn… Dus voor de komende weken staan er, naast de reguliere yoga en mediatie lessen, voor jullie weer mooie activiteiten op de kalender die je alleen of samen met een vriend of vriendin kan boeken:

  • Zaterdag 14 mei en 18 juni is er weer (2x) een Yoga Retraite Dag! We werken altijd met een thema, maar onderdelen die zeker terugkomen zijn yoga, meditatie, mantra zingen, in de natuur zijn, yoga filosofie om te leren hoe je yoga in je dagelijks leven toepast, zwemmen in de tuin als je wenst, nieuwe mensen ontmoeten of juist lekker op jezelf zijn en naar binnen keren… De dag is van 10:00-16:00 uur en kost 85 euro inclusief heerlijke vegetarische lunch. Geef je hier op.

  • Vrijdagavond 20 mei (en zaterdagochtend 11 juni) is weer een workshop Sup Yoga! Eindelijk kunnen we weer lekker het water op en gaan we lol maken, leren suppen, ontspannen de houdingen doen op het sup board en genieten we van een mooie zonsondergang tijdens Savãsana. Echt een geweldige ervaring! Zie hier meer informatie en schrijf je in via Momoyoga.

  • Zaterdag 21 mei om 9:30 uur is er Kinderyoga! Misschien wel buiten bij goed weer.

  • Vrijdag 10 juni v.a. 20 uur hebben we weer een waardevolle Vrouwencirkel waarin we verbinden en delen als vrouwen onder elkaar. We vieren het leven door middel van muziek, zang, verhalen en een ceremonie (rite de passage)… Lees hierover meer.

  • Zaterdag 11 juni is er weer een Yoga & Rouw retraite dag met Anniek. Liefdevolle en waardevolle dag om te rusten en stil te staan bij rouw en degene die je mist. Zie hier meer informatie.

  • Zaterdag 3 juli is er een mooie nieuwe Dru retraite dag met Gea en Annette op het programma met als thema Lichter leven! Dat belooft ook een prachtige dag te worden, lees hierover meer.

  • Wat verder in de tijd, misschien halen we hem nog naar voren maar anders is er 2 september weer een Cacao Ceremonie, lees hier meer over de mooie zachte werking van cacao en hoe je daarmee diep kan ontspannen maar ook dicht bij je ware natuur komt, inzichten, intuïtie en wat je hart echt wil… Van het hoofd naar het hart in een mooie ceremonie.

Voor welke workshop of retraite je ook kiest, het zal zeker bijdragen om te ontspannen, te verdiepen of even tot jezelf en op adem te komen! Tot gauw…

Namaste,
Josine

Josine van de Wal