Zomer activiteiten!

Lekker relaxen in de tuin

De zomer is in volle gang en naast genieten van terrasjes, feestjes, festivals en op vakantie gaan is er misschien een dag, avond of event dat je aanspreekt en waar je tot rusten, verdieping en verstilling wilt komen? De volgende workshops en retraites staan op ons programma:

  • Vrijdag 24 juni v.a. 20 uur Vrouwencirkel waarin we verbinden en delen als vrouwen onder elkaar. We vieren het leven door middel van muziek, zang, verhalen en een ceremonie. En we gaan met een specifiek thema aan de slag voor verdieping en heling. Lees hierover meer.

  • Zaterdag 25 juni en donderdag 7 juli en zaterdag 20 augustus gaan we weer suppen en Sup Yoga doen! Heerlijk om met dit weer op het water te zijn en naast het leren suppen ook te leren om yoga te doen op een sup board. Iedereen kan het leren en meedoen. Deze workshop vindt plaats in Herwijnen of Kerkdriel dus check als je hierover meer details wilt weten!

  • Zondag 3 juli is er een mooie retraite dag van Gea en Annette vanuit de Dru yoga met als thema Lichter Leven. Met Dru sequenties en meditaties en yoga nidra wordt dit een heerlijke dag om te ontspannen en bij te komen.

  • Vrijdag 22 juli en zaterdag 27 augustus v.a. 10 uur is er de Yoga retraite dag: relax & recharge. Waar je alleen of met iemand samen naar toe kan komen en je heerlijk kan onderdompelen in een dagje ontspanning en verwennerij maar ook yoga kennis om jezelf mee te verrijken. Josine geeft deze dag (wellicht samen met Irina). Lees hierover meer en boek hier.

  • Vrijdag 2 september v.a. 17 uur Cacao Ceremonie, lees hier meer over de mooie zachte werking van cacao en hoe je daarmee diep kan ontspannen maar ook dicht bij je ware natuur komt, inzichten, intuïtie en wat je hart echt wil… Van het hoofd naar het hart in een mooie ceremonie. Deze cacao ceremonie staat in het thema van de aankomende herfst en de veranderingen die erbij horen.

  • Op 19 juni, 20 juli, 10 augustus, 3 september om 9:30 uur is er ook weer Kinderyoga!

  • En van zaterdag 8 tot zaterdag 15 oktober geven we een Stilte retraite in Portugal (volgens de Vipassana techniek). Mocht je interesse hebben, lees hierover meer!

  • De yoga & meditatie lessen lopen in de zomer door, behalve in week 30, 31 en 32.

Tuin cirkel

Alvast een prachtige zomer!
Namaste,
Josine

Josine van de Wal