Updates & workshops lente

Misschien merken jullie het ook als je op de natuur let, de lente komt eraan! Dus de blik wordt weer wat meer naar buiten gericht en we komen weer wat meer tot actie en krijgen behoefte aan licht en groei… Daar zijn weer tal van mogelijkheden voor de komende tijd. Zie onze workshops die we zelf geven, zoals de Vrouwencirkel (op 17 maart), Yoga Retraite dag (op 22 april, gaat zeker door), Cacao Ceremonie (op 28 april).
Of de Yoga & Self healing workshop van vriend Raymond (op 19 maart):

Wil je graag weten hoe je met beweging je eigen energie in balans kunt brengen, of hoe je je kunt verbinden met je zielsenergie? Wil je leren hoe je vanuit rust je eigen energiesysteem kunt aanvullen en hoe je jezelf kunt helen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

In deze workshop:

  • mag je ervaren wat de invloed van beweging is op jouw lichaam en geest.

  • laat je de drukte van alledag achter je en ga je op reis in je lichaam en de energetische wereld. Dit maakt het zoveel makkelijker om te voelen wat ruimte nodig heeft en om aandacht te geven aan dat wat gezien wil worden in je lichaam en je leven. Samen zetten we de eerste stappen in selfhealing.

Je hoeft geen yoga ervaring te hebben om deel te kunnen nemen. Er zitten wel bewegingen in de workshop vanuit de Dru yoga maar die zijn erg zacht en vloeiend en voor iedereen gemakkelijk haalbaar. Zie hier meer informatie over zijn middag op zondag 19 maart.

Nog een andere update:

Van 15 maart t/m 3 mei gaat Josine een cursus doen op de woensdagavond. De Dru Yoga les zal een aantal keer ingevallen worden en een paar keer uitvallen.
Fijne week!
Namasté

Josine van de Wal