Yoga Retraite Dag zaterdag 1 oktober en laatste Sup Yoga Workshop 18 september

Hopelijk heb je een fijne zomer gehad en net als wij genoten van het heerlijke weer in Nederland (of daarbuiten)! Voel je weer opgeladen? Of heb je gewoon doorgewerkt (en heb je nog vakantie te goed)? Sommigen hebben alweer het ritme van werken opgepakt? Ben je weer aan je yoga practice begonnen? Of misschien vind je het nog lastig en blijf je liever nog in de vakantiestemming?

Mocht je interesse hebben in een dag de diepte induiken met yoga, meditatie, filosofie, mantra zingen, bekijk dan eens of je een Yoga Retraite Dag wilt bijwonen? Dat kan weer op zaterdag 1 oktober. Zie hier voor meer data en een korte beschrijving. De thema’s van de dag zullen per datum verschillen. 1 oktober is het thema “Herfst / verandering in je leven”…

REST YOUR BODY

RELAX YOUR MIND

RECHARGE YOUR SOUL

Ik hoop dat het weer het toe laat om op zondag 18 september nog een Workshop Sup Yoga te doen, voordat we zo meteen de herfst weer ingaan en het te koud wordt daarvoor… De sup yoga vindt plaats op 18 september van 10:00-12:00 uur in Herwijnen. Laat het me weten als je interesse hebt!

Daarnaast komen er dit najaar weer activiteiten op het programma zoals de Vrouwencirkel en de Cacao Ceremonie! Houd de nieuwsbrief in de gaten.

Josine van de Wal