Kinderyoga

Zie data in rooster (Momoyoga)

10:00-11:00
Docent: Josine

Kinderyoga voor de kleintjes!

De lessen zijn speels van opzet met behulp van de kinderyogakaarten van Helen Purperhart. Plezier staat voorop en daarnaast wordt er (passend bij de leeftijd) geoefend met concentratie, beweging, lenigheid, balans en eigen kracht. De kinderen worden meer zelfbewust van hun lichaam, houding en ademhaling. Kinderen kunnen vaak van nature de yoga asanas goed uitvoeren maar het is ook geen probleem als ze grenzen leren kennen en vooral niks "moeten" of forceren. Het is naast spelen en oefenen met elkaar en met de papa of mama (of een andere volwassene) ook nog eens erg leuk om te doen!

Referenties:

Kinderyoga.png

"Samen met mijn dochter van 3 jaar op kinderyoga bij Unmani, wat is dat fijn! De lessen zijn heel speels en Josine weet moeiteloos de aandacht vast te houden van alle kleintjes (en mama's). Beweging en rust komen heel goed samen in de les. We kijken alweer uit naar de volgende les! - Groetjes Rebecca en Annabel"

"Afgelopen zaterdag met mijn dochter Zoë (bijna 3) de kinderyoga-les gevolgd van Josine. Het was hartstikke leuk om dit samen te doen, en met name om Zoë zo te zien genieten. Ze vond 'de Leeuw' het leukst, en heeft het er nog regelmatig over. Aanrader! - Vanessa"

"Onze dochter van 4,5 jaar heeft de les kinderyoga gevolgd en ze vond het heel erg leuk. De hele les heeft ze geconcentreerd meegedaan en thuis werden de oefeningen nog even voorgedaan en uitgevoerd met haar kleine zusje. Ze was erg enthousiast en wil graag vaker. De lessen worden op speelse wijze gegeven en zijn begrijpelijk voor de kinderen. - Rozan"