Wie wil er mee mantra's zingen zondag om 19:30 uur?

Lijkt het je interessant om een paar uurtjes mantra's te zingen dit weekend? Wil je eens kennismaken met wat mantra's voor je kunnen betekenen en hoe (en of) ze je kunnen raken? Zing (chant) dan mee zondag aanstaande bij lieve collegadocent Natasja en yogi's van Yoga Breukelen om 19:30 uur in Breukelen. Je kunt je via Josine opgeven.
Wat meer informatie over de workshop:

Samen heerlijk zingen bij Yoga Breukelen met zangeres Maike Maria.

Mantra's zijn een belangrijk onderdeel van yoga beoefening en in deze ontspannen workshop ga je de kracht en diepe werking van klank ervaren.

Het samen zingen ontspant en geeft je zo'n heerlijk tintelend en levendig gevoel. Aan het einde van de avond lopen deelnemers vaak met een grote glimlach op hun gezicht en zachtjes zingend de studio uit.

Tijdens het zingen ervaar je de verschillende kwaliteiten van de mantra's. Bijvoorbeeld kracht, stilte, speelsheid, liefde.

Vaak beginnen we met de mantra's met meer vrouwelijke kwaliteiten zoals beweging, vloeibaarheid, levendigheid, transformatie, kracht. Daarna komen we dan bij de mantra's met meer mannelijke kwaliteiten zoals stilte, ruimtelijkheid, doelgerichtheid en aanwezigheid. We sluiten af met een mantra waarin de twee kwaliteiten samen komen in een mooi lied van speelse vreugde en liefde.

Het zingen combineren we met meditatie en korte oefeningen die de kracht van de mantra's verduidelijken en verdiepen.

Lees en luister meer van Maike op www.soulfulsilence.com.
We beginnen om half 8, de deur is open om kwart over 7 bij Yoga Breukelen.

Als je iets meer wilt weten over mantra's, bekijk dit filmpje dan eens!