Devi Day op 29 november, ben je erbij?

Volgende week zondag staat er weer een Devi Day op de planning! Leuk als je erbij bent!

 Dit is een dag voor (alleen) dames die het fijn vinden om een dagje voor zichzelf te hebben en (met elkaar) met hun zelfbewustzijn en ontwikkeling bezig te zijn. Het programma begint om 13:00 uur en eindigt tussen 17:00 en 18:00 uur en omvat een yoga les, een puja of een ander Boeddhistisch ritueel, een meditatie en een groepsgesprek over een thema of onderwerp dat gezamenlijk gekozen wordt, bv over work-life balance, chakra psychologie, wat is je echte passie (en leef ik daar naar), hoe kan ik beter nee leren zeggen, enz. De sfeer is luchtig, vriendschappelijk en persoonlijk.

De dag wordt gegeven door Josine en de kosten die aan deze dag zijn verbonden zijn 11 euro of 1 rit van je rittenkaart.