Kinderyoga gepland voor 11 april

Kinderyoga voor de kleintjes! De lessen zijn speels van opzet met behulp van de kinderyogakaarten van Helen Purperhart. Plezier staat voorop en daarnaast wordt er (passend bij de leeftijd) geoefend met concentratie, beweging, lenigheid, balans en eigen kracht. De kinderen worden meer zelfbewust van hun lichaam, houding en ademhaling. Kinderen kunnen vaak van nature de yoga asanas goed uitvoeren maar het is ook geen probleem als ze grenzen leren kennen en vooral niks "moeten" of forceren. Het is naast spelen en oefenen met elkaar en met de papa of mama (of een andere volwassene) ook nog eens erg leuk om te doen!

Als je je opgeeft, laat ons dan ook even de leeftijd weten van je kindje. Je kind mag ook alleen komen, maar papa of mama mag ook mee komen doen.

Deze les wordt gegeven door Josine.

Kosten: 5,50 euro per persoon.

Datum: zaterdag 11 april 10:00-11:00 (en elke tweede zaterdag van de maand, maar houd de website in de gaten).

Yogi dad and child.jpg