Woensdagavond, vinyasa flow avond!

Breek de week met een dynamische yogales en doe een vinyasa flow. Deze les start met een moment van aarden en meditatie. Vervolgens warmen we het lichaam langzaam op voor de flow die daarna komt. Een flow is de opeenvolging van houdingen, waarin adem en beweging zijn gesynchroniseerd. We werken toe naar de ‘piekhouding’ van de les. En tot slot bouwen we af naar de houding waarmee je elke yoga practice afsluit; savasana, de volledige ontspanning.
De les wordt gegeven door Kirsten en start om 20 uur. 

En uiteraard staat er na de les een kopje thee voor je klaar. 

De voordelen van regelmatige yogabeoefening zijn talrijk. Het heeft onder meer een gunstig effect op je zenuwstelsel en je bloeddruk, je lichaam wordt soepeler, je gaat dieper slapen, et cetera. Lees meer over de vele voordelen van yoga in dit artikel van Yoga Journal (in het Engels): 

http://www.yogajournal.com/article/health/count-yoga-38-ways-yoga-keeps-fit/