Nieuwe (tijdelijke) les en docent op maandagavond: Chris met Hridaya Yoga

Graag willen we aan jullie voorstellen: Chris van der Weide! Zij heeft een achtergrond in dans en theater en yoga is een van haar meer recente passies. Ze heeft de afgelopen jaren in het buitenland gewoond en lesgegeven en is nu tijdelijk in Nederland en kan ons dus perfect in deze periode helpen, nu Josine een paar maanden geen les kan geven... Wel zul je Josine nog geregeld zien in de lessen maar dan niet voor de groep. Chris geeft Hridaya Yoga.

Hridaya is Sanskriet voor het spirituele hart. Deze vorm van Hatha Yoga gaat over verbinden in stilte. Verbinding tussen lichaam en geest, hemel en aarde, het grote en het kleine.  
In de Hridaya Hatha yogales worden de asana's langer aangehouden dan bij de meeste (westerse) scholen gebruikelijk is, hierdoor nodigen we het lichaam en daarmee de geest uit om tot een diepere verstilling te komen. Voor meer informatie zie de beschrijving van haar lessen onder de pagina Lessen.

Deze stijl is geschikt voor beginners en gevorderden, iedereen is welkom! 

Zie tevens de pagina 'Chris' onder Docenten om meer te lezen over haar achtergrond. We zijn heel blij met haar komst en dat ze de komende maanden de lessen overneemt van Josine!