Tijdelijk nieuwe Dru Yoga docent: Renuka

We zijn heel blij dat we de komende weken toch Dru Yoga kunnen blijven aanbieden, zeker omdat veel van jullie daar fan van zijn! Een collega van Mieke zal ons komen versterken zodat jullie op dinsdag Dru Yoga kunnen blijven komen doen. Hieronder wat toelichting:

Dru Yoga is een zeer toegankelijke vorm van yoga zonder ingewikkelde houdingen. Het is erg effectief om stress te verminderen. Het geeft balans, innerlijke rust en is heilzaam voor de rug.

Een les bestaat uit een activering van het lichaam, gevolgd door een serie vloeiende bewegingen met als doel spanningen los te maken. Hierna zijn er klassieke yoga houdingen
en eventueel een ademhalingstechniek. De les wordt afgesloten met een diepe ontspanning. De bewegingen zijn gemakkelijk te leren en je beweegt je binnen je eigen grenzen. Ervaring is niet nodig.

Wil je weten of Dru Yoga bij je past, kom dan voor een les mee doen. Je bent van harte welkom !

Renuka Devi is opgegroeid met yoga en is een gekwalificeerd en ervaren Dru Yoga docente. Tevens is zij getraind om les te geven in de Dru docentenopleiding. Zij heeft workshops en demonstraties gegeven bij conferenties van Dru Nederland, de yogashow in London, Libelle Beurs, Onkruid Beurs en op scholen. Zij staat bekend om haar betrokkenheid en persoonlijke benadering.

Renuka heeft een Coaching & Yoga Adviesbureau en is onder deze noemer ook werkzaam in het bedrijfsleven. Vanaf 1 februari kan je haar website bekijken: www.renuka-devi.com.