Gelukkig 2017!

Lieve allemaal: een heel gelukkig, gezond, liefdevol en inspirerend 2017! We hopen jullie weer regelmatig te mogen verwelkomen in onze lessen!

Namasté

Your life, all of your life, is your path to awakening. 
By resisting or not dealing with its challenges, 
you stay asleep to reality. 
Pay attention to what life is trying to reveal to you. 
Say yes to its fierce, ruthless, and loving grace.
- Adyashanti -

Ter inspiratie nog een mooie stukje van Yoga docent Johan Noorloos deze week:
Als jongetje droomde ik ervan een ster te worden. Ik kon mezelf niet zien als de ster van mijn eigen leven. Ik was op zoek naar de spotlights, maar toen wist ik nog niet dat de kosmische spotlight nooit op wie dan ook wordt gericht. Die schijnt enkel en alleen vanuit het innerlijk naar buiten.
Ik dacht dat ik moest wachten tot iemand mij zou ontdekken, tot ik uiteindelijk begreep dat ik op mezelf wachtte. Als je moet wachten tot de wereld je toestemming geeft om te stralen, kun je wachten tot Sint-Juttemis. Je hebt van niemand toestemming nodig om te schitteren. Je bent niet alleen in staat om licht en liefde uit te stralen, maar het is ook je taak. Wacht niet op een belangrijker roeping. Die is er namelijk niet.