Raja Yoga opleiding en extra lessen en nieuwe docenten...

Op 4 januari gaat er weer opnieuw een Raja Yoga Basisopleiding van start. Wil jij je persoonlijk ontwikkelen en leren over de achtergronden van yoga en leren mediteren en de houdingen als docent uit te voeren en uit te leggen? Maak dan een afspraak om meer over de opleiding te horen en al je vragen te stellen en kennis te maken met Roel! Haal de vruchten uit de diepgang van  yoga...

En verder komt er een aantal extra lessen op het rooster erbij: op woensdagochtend 10:00 uur Sama Yoga en op vrijdagavond 18:00 uur Yin yoga met Yoga Nidra door Sylvia (en misschien op donderdagavond Vinyasa yoga les van Kelsey). De woensdagochtend werd al gegeven in december en daar bleek een goede opkomst voor te zijn. De Yin yoga begint per 5 januari, lekker na je werk en voor het eten, het weekend helemaal ontspannen inwijden! Kijk op de website voor de uitleg van deze lessen en de docentenprofielen. We hopen dat jullie heel nieuwsgierig zijn naar deze lessen en komen kennismaken met deze leuke, fijne, nieuwe docenten die veel zin hebben om met ons als team Unmani verder op te bouwen!

Yin2.jpg