SUP Yoga op de Vecht en andere updates in ons aanbod

Voor de liefhebbers van SUP yoga komt er weer een leuke tijd aan! De SUP yoga op de Vecht avonden zijn gepland op de volgende dinsdagen en vrijdagen 16 juni, 4 juli, 28 juli, 8 augustus en 1 september! Dus schrijf je in en geen nood als het weer niet superzonnig is, dan kun je altijd een wetsuit krijgen om te dragen.

Heb je ons rooster nog bekeken onlangs? Anders hierbij even een update:
Maandagavond 20 uur Vinyasa Yoga door Danielle
Dinsdagavond 20 uur Dru Yoga door Renuka
Woensdagavond 20 uur Sama Yoga door Josine
Donderdagavond 20 uur Raja Yoga door Roel
Vrijdagochtend 11 uur Sama Yoga door Josine (ipv 10:30 uur)
Kinderyoga 21 mei weer!

Ken je nog niet al onze docenten, neem dan zeker even een kijkje op hun profiel!

Renuka organiseert een "Maandelijks Meditatief Moment" in Utrecht.

Gewoon even met je aandacht naar binnen... Ben je druk in je hoofd? Heb je behoefte aan rust? Is het moeilijker geworden om niet steeds te reageren op prikkels van buitenaf? Elke eerste donderdag van de maand, nemen we een uur de tijd voor stilte, ademhaling en rust voor de zintuigen. Zittend op een stoel, of op de grond op een groot kussen, beginnen we eerst met eenvoudige bewegingen zodat het lichaam kan ontspannen. Daarna doen we samen een specifieke ademhalingstechniek, om vervolgens met gesloten ogen stil te zijn.
Van 20.00 tot 21.00 uur, Buurtcentrum De Leeuw, Samuel van Houtenstr. 1, Utrecht. Entree € 5,-. Informatie: Renuka Devi E: contact@renukadevi.com T: 06 2495 1203. Je bent van harte welkom! Data: 4 mei, 1 juni, 6 juli