Deze zomer: sup yoga, kinderyoga, Raja yoga en de vrijdagles naar 9:30 uur

Het is vakantietijd... We willen jullie graag blijven zien! De lessen gaan in principe de hele zomer door, alleen als er te weinig aanmeldingen zijn dan niet. Het minimale is 2 a 3 deelnemers. Danielle is op vakantie, dus Josine geeft maandag 10 en 17 juli haar les.

Daarnaast is de les op vrijdagochtend voortaan om 9:30 uur in plaats van 11 uur. Lekker buiten (als het weer het toe laat)!

We hebben ook nog een aantal keer de geweldige workshops SUP Yoga op de Vecht! Heerlijk in de buitenlucht op een sup board paddelen en yoga doen tussen de lelies op de Vecht, echt genieten... Deze vinden weer plaats op 28 juli, 8 augustus en 1 september. Er zijn nog enkele plekjes vrij! Zie meer informatie onder workshops

De kinderyoga gaat ook door in de zomer. Dus voor de mensen die niet op vakantie gaan en zin hebben om te komen, wees welkom op 30 juli en 20 augustus!

De Eendaagse Yoga Retraite zal plaatsvinden op 17 september. Je kunt erbij zijn!

Wil je meer leren over yoga en de diepe achtergronden en dit leren toepassen in je dagelijkse leven? Roel geeft een aantal Raja yoga informatieavonden over de Raja yoga basisopleiding.