Afscheid Annefloor en nieuwe docent: Renée

Zoals je misschien al in de les hebt gehoord, gaat Annefloor ons verlaten deze maand. Dat vinden we heel erg jammer, want haar lessen zijn heerlijk! Ze gaat in Australië wonen met haar vriend en daar oa ook yoga geven. Wij wensen haar heel veel geluk en wie weet zien we haar online nog eens terug met een les!

Vanaf januari komt Renee Narinx bij ons lesgeven op dinsdagavond! We zien uit naar haar komst! Hierbij een kennismaking met haar:

Renee.jpg

Tijdens haar studententijd kwam Renée´s enthousiasme voor yoga langzaam op gang. Onder andere door werk in het buitenland verloor ze de yoga na haar studententijd kort uit het oog. Eenmaal weer gesetteld in Nederland en werkzaam in het commerciële bedrijfsleven ontstond opnieuw de drang naar rust en verstilling.

In de fysieke en mentale bewustwording die verschillende vormen van yoga bieden vond Renée haar favoriete momenten van de dag, weg van een bestaan vol haast, prestatiedruk en technologie.

In de zomer van 2017 kwam Renée hard ten val tijdens een ongeluk op een obstakelbaan. Tijdens de moeilijke periode na het oplopen van een whiplash en hersenschudding was yoga de houvast in haar herstel. Hier heeft zij opnieuw leren bewegen, voelen en luisteren naar haar lichaam. Mede door yoga heeft zij haar lichaam weer beweeglijk en sterk weten te maken, alsook haar gedachten kalm en liefdevol. Dit gevoel van kunnen vertrouwen op je lichaam en daarin rust vinden wil ze het allerliefst doorgeven tijdens haar lessen.