Yogastudio Unmani bestaat drie jaar!

We bestaan deze maand drie jaar. Een mooi en bijzonder moment voor ons maar ook vooral om onze dankbaarheid uit te spreken voor jullie vertrouwen in ons en commitment om steeds weer te komen. We zijn erg blij met het contact dat we hebben met jullie.

In de afgelopen drie jaar hebben we ons ontwikkeld tot een 'boutique yogastudio' met een toenemende focus op diepgaande, holistische en authentieke yoga. Wij zoeken nadrukkelijk samenwerking met docenten die dit ook nastreven en onze lessen zijn hier steeds meer een uiting van. Mantra's en theorie vervlechten we zo met de houdingen, de asana's. 

Vorig jaar zijn we ook gestart met de Raja Yoga opleiding: 40 lessen verdeeld over een jaar, van ieder 2,5 half uur in de traditie van Sri Ajita van het Raja Yoga Instituut Ilpendam. De komende maanden zijn er weer voorlichtingsavonden om je te kunnen inschrijven voor de opleiding die in augustus 2018 gaat starten.

Om te vieren dat we drie jaar bestaan en om meer mensen in aanraking te laten komen met de yogastijlen waar wij in geloven starten we in maart en april met een bijzonder actie: 1 gratis proefles voor nieuwe mensen waarbij ze aan het einde van die les een persoonlijke voucher krijgen met 50% korting op een 5 strippenkaart. Jullie als bestaande leden krijgen dezelfde voucher met 50% korting (op een 5 strippenkaart of een maandabonnement) als je iemand gratis meeneemt naar een proefles en die persoon de persoonlijke voucher verzilvert. 

Van deze actie zullen we ook een Facebook post maken. Als je deze post een "like & share" geeft, dan maak je ook kans op een gratis 5 strippenkaart. Die geven we één weg.

Liefs Josine & Roel

ester-marie-doysabas-253267-unsplash.jpg