Een paar dingen die we je willen laten weten deze week!

Een paar korte updates deze week:

Schermafbeelding 2018-03-22 om 22.47.00.png
  • Zondag is er weer kinderyoga! Deze keer om 11 uur ipv 10 uur bij ons in de huisstudio. We willen proberen (als er voldoende animo voor blijkt) de kinderen in te delen in twee leeftijdsgroepen, dus aanstaande zondag voor 6+ jaar en over twee weken voor 3-6 jarige kindjes met een ouder als ze willen.
  • De les op woensdagochtend 10 uur is van het programma afgehaald. Dit was nog steeds een try out en omdat er al een aantal weken geen inschrijvingen voor kwamen, hebben we hem geannuleerd. Geef het gerust door als je toch veel behoefte hebt aan een les op dit tijdstip, dan zetten we de les weer terug op het rooster.
  • Graag willen we jullie vragen om je tijdig in te schrijven voor de lessen. Maximaal een uur (liever twee uur) voor de les moeten we de docent die lesgeeft, laten weten of de les doorgaat, in verband met reistijd. Dus houd er alsjeblieft rekening mee, om teleurstellingen te voorkomen.
  • De "Yogastudio Unmani bestaat 3 jaar actie" is nog steeds van kracht, dus misschien weet je iemand die je mee wilt nemen en krijgen jullie beiden 50% korting op een 5 rittenkaart!

Een hele fijne week(end) verder en tot in de les!