Komende 6 weken wordt in de Sama yoga lessen de Bhagavad Gita toegelicht

Wil jij meer weten over yoga filosofie en de Bhagavad Gita? Een van de belangrijkste Indiase boeken uit de geschiedenis over het verhaal van Krishna en Arjuna. Het vormt een onderdeel van een heel omvangrijk episch gedicht genaamd de Mahābhārata (letterlijk: "Groot India"). Vele wijze filosofische lessen (concepten als gehechtheid, plicht, illusie, kennis, lichaam, geest en ziel) komen aan bod die vele Indiase mensen en ver daarbuiten ook hebben geïnspireerd over hoe ze hun leven kunnen inrichten en leiden. 

Naast de yoga houdingen, adem- en energie oefeningen en eventuele mantra’s, besteden we aandacht aan een aantal verzen uit de Bhagavad Gita en uitleg daarover. Wie weet kun je inspiratie opdoen en kun je er in je dagelijks leven wat mee! Heb je ideeën waar je het over wilt hebben, geef het gerust aan!

lord-krsna-on-chariot.jpg