Nog een paar keer de mogelijkheid om sup yoga te beleven deze zomer!

fullsizeoutput_8823.jpeg

Op zaterdag 17 augustus (10:00-12:00 uur) en vrijdagavond 6 september (19:00-21:00 uur) hebben we nog workshops Sup Yoga op de Vecht! We hebben tot nu toe veel geluk gehad met het mooie weer en niet te veel wind om heerlijk te kunnen genieten op het water en yoga te ervaren op een sup board. We hebben altijd veel plezier en het voelt als een overwinning om iets nieuws te leren…
Super en sup yoga wordt steeds populairder. Wil jij het ook een keer (opnieuw) meemaken, schrijf je dan nog in! Misschien zijn dit de laatste mogelijkheden dit seizoen… Of als het weer het toe laat, worden er misschien nog meer data toegevoegd, dus houd het rooster in de gaten. Kosten: 32,50 euro (of 17,50 euro als je een eigen board hebt). Duur van de workshop: 2 uur (a 2,5 uur).