Back to All Events

Workshop Sup Yoga op de Vecht

Wil jij deze zomer Sup Yoga doen op de Vecht?

SUPPEN; Stand Up Paddling - staand paddelen op een soort plat surfboard, inmiddels super populair in Nederland! Bij Yogastudio Unmani weten we inmiddels al een aantal jaar (sinds 2016) dat de Vecht ook de perfecte omgeving is om yoga op een sup board te doen! We leven hier in zo'n mooie natuur met de Vecht, de gracht door Op Buuren en de plassen in de omgeving. Op een sup board kun je genieten van de omgeving en van de ontspanning en inspanning die yoga biedt. Je traint hierbij extra je lichaam omdat je eerst een stuk supt (hierbij gebruik je 95% van je spieren, dus een ware workout) en naast de uitvoering van de yoga houdingen ook je balans moet zien te houden. Dit kan iedereen leren, ervaring is niet nodig. Resultaat: lekker ontspannen, lol maken, iets nieuws leren, een sterker en soepeler lichaam en een kalme geest, wat wil je nog meer! Je kunt boeken via momoyoga.nl/unmani en extra informatie vind je op www.unmani.nl.

Zie ook ons filmpje (inmiddels alweer van een paar jaar terug)!

Lees dit stuk maar eens over waarom je sup yoga moet uitproberen en hopelijk raak je ook nieuwsgierig! 

Yogastudio Unmani organiseert sinds 2016 de hele zomer door workshops Sup Yoga op de Vecht. Deze worden gegeven door Josine (zij is geaccrediteerd door de Nederlandse Watersport Verbond om sup yoga te geven). Mail ons als je vragen hebt op info@unmani.nl. Data: check ons rooster (iedere twee weken in de zomer). Kosten: 32,50 euro (inclusief board huur of korting bij eigen board). Boek door hieronder te klikken en beschikbaarheid te zien:

Earlier Event: August 1
Workshop Sup Yoga op de Vecht
Later Event: September 5
Cursus Mediteren | Start week 1 (van 8)