Back to All Events

Workshop Sup Yoga op de Vecht

Wil jij deze zomer Sup Yoga doen op de Vecht?

SUPPEN; Stand Up Paddling - staand paddelen op een soort plat surfboard, een oude rage uit Hawaï die een aantal jaar terug als trend is overgewaaid naar alle delen van de wereld waar water is! Zo ook al in vele steden en op plassen in Nederland en wij denken dat de Vecht ook de perfecte omgeving is om yoga op een sup board te doen! We leven hier in zo'n mooie natuur met de Vecht, de gracht door Op Buuren en de plassen in de omgeving. Dat is heerlijk genieten vanaf een boot maar ook heel tof en mooi op een board. Zo kun je genieten van de omgeving en van de ontspanning en inspanning die yoga biedt. Daarom heeft Josine hiervoor een erkende (Watersportverbond) Sup Yoga training gevolgd. Yogastudio Unmani organiseert de hele zomer workshops Sup Yoga op de Vecht.

Bekijk hier het filmpje van onze sup yoga!

Je traint bij sup yoga extra je lichaam omdat je eerst een stuk sup’t en je naast de uitvoering van de yoga houdingen ook je balans moet zien te houden. Dit kan iedereen leren, ervaring is niet nodig. Resultaat: lekker ontspannen, lol maken, iets nieuws leren, een sterker en soepeler lichaam en een kalme geest, wat wil je nog meer!

Lees dit stuk maar eens over waarom je sup yoga moet uitproberen en hopelijk raak je ook nieuwsgierig! 

Mail ons als je vragen hebt op info@unmani.nl. Data: 23 juni (zie website of rooster meer data). Workshops in het weekend vanaf 10:00 uur of in de avonden vanaf 19:00 uur. Kosten: 32,50 euro (inclusief huur board en paddle). Boek door hieronder te klikken en beschikbaarheid te zien: