Back to All Events

Eéndaagse yoga retraite!

Wil je een dag investeren in jezelf om lekker in je vel te komen en om heerlijk ontspannen en uitgerust te raken, met een dag vol inspiratie, verdieping en mooie yoga! Kom zondag 22 september ook naar de Yoga Retraite Dag! Van 11-17 uur. Zo laat Renee ons werken met de adem en een mooie meditatie doen, Gea neemt ons mee in de heerlijke flow van Dru yoga met een Energy Block Release, Josine vertelt over wat er bruikbaar is uit de yoga in ons dagelijks leven, Roel brengt diepe kennis vanuit de Raja yoga en Lisanne laat ons Yin yoga ervaren en heerlijk ontspannen afsluiten met Yoga Nidra. Hopelijk lukt het ons ook nog om live muziek te organiseren om mantra’s te zingen samen. En zo kun je alle stijlen ervaren en de vele kanten van yoga beoefenen en verdiepen!

Lunch is inbegrepen. Hier beneden kun je je aanmelden. Als je nog vragen hebt, mail ons gerust!

43499267-D300-468A-91AF-2C72ECA6F8F1 2.jpg
Earlier Event: September 6
Workshop Sup Yoga op de Vecht