Wil je yoga op jouw werk? Met subsidie! Laat het ons weten!

Wist je dat je bedrijf subsidie kan krijgen voor yoga, meditatie en mindfulness op het werk? Volgens dit (klik hier) bericht over "duurzame inzetbaarheid" kun je subsidie aanvragen voor onder andere yoga en meditatie op je werk! Heel goed nieuws dus. Werk jij bij een bedrijf of instelling waar je denkt dat er wel animo voor is, neem dan contact met ons op. Wees wel snel omdat de subsidie tussen 19 oktober en 13 november 2015 aangevraagd moet worden.

Ik heb zelf gewerkt op afdelingen Human Resources en daar op de werkvloer yoga en meditatie ingebracht en in verband gebracht met vermindering van ziekteverzuim en verbetering van duurzame inzetbaarheid (o.a. bij Royal HaskoningDHV). En ik heb ervaring met het werken met de ESF subsidie (van het Ministerie van SZW). Dus wil je daar meer over weten en de kans krijgen om wellicht gratis yoga te doen op je werk, laat ons je dan helpen! Ik kan een voorstel schrijven voor je manager of de HR afdeling.