Meeste lessen zijn vol... Reserveren en annuleren van lessen

Zoals jullie weten en ervaren zitten de lessen meestal volgeboekt. Dat is een fijne ontwikkeling! Afgelopen weken hebben we een paar ervaringen opgedaan met betrekking tot het boeken van onze lessen. Sommige mensen zijn vergeten dat ze zich hadden opgegeven voor een les en komen dan niet. Dat is jammer! Van hun eigen rit maar ook voor de mensen die dan niet kunnen komen, omdat we steeds volgeboekt zijn. Willen jullie er aan denken om je ritten op te schrijven in je agenda? En als je op de dag van de les annuleert om dan even een sms of email naar ons te sturen. Alvast bedankt en tot gauw weer! Josine 06-270661055 en Roel 0654377400. Email: info@unmani.nl

Voor de mensen die nog een Groupon rittenkaart hebben, houd er rekening mee dat deze maar tot 27 november geldig. Informeer ons als je een nieuwe rittenkaart wilt of als je denkt je ritten niet op te kunnen maken voor 27 november.

De Raja Yoga lessen op donderdagavond hebben meestal wel nog plek!