Rittenkaart van toepassing op al onze lessen en workshops

De laatste weken hebben we een flink aantal nieuwe yogi's mogen verwelkomen in onze yogastudio. We zijn blij met jullie komst en wensen jullie fijne lessen toe!

Een terugkerende vraag is of strippen van de aangeschafte strippenkaarten van 5 of 10 lessen ook gebruikt mogen worden voor andere lessen. Jazeker!

We stimuleren juist dat yogi's verschillende lessen of workshops volgen. Op deze manier kun je zelf ontdekken wat bij je past. Naast de Sama Yoga die Josine geeft op maandagavond en vrijdagochtend is donderdagavond de yoga/meditatieavond door Roel.

Op regelmatige basis bieden we ook andere vormen van yoga aan in de vorm van workshops. Voor alleen vrouwen is er de Devi-dag met een focus op de vrouwelijke energie. De kinderyoga spreekt voor zich en meestal zowel voor de ouder/begeleider en kind een bijzondere ervaring. En voor het eerst is er binnenkort Acro Yoga. Acrobatische yoga die je met z'n 2-en uitvoert (je mag alleen komen!).

Gebruik je rittenenkaart voor al deze lessen. Neem contact met ons op als je er een vraag over hebt.