Kinderyoga aanstaande zondag!

Aanstaande zondag om 10 uur is er weer Kinderyoga! Het is dan wel vakantietijd maar misschien zijn er ook nog wel kids gewoon thuis en hebben ze zin om mee te doen met hun mama of papa! Het zou leuk zijn jullie te zien. Mochten jullie niet kunnen zondag maar wel interesse hebben deze weken om kinderyoga te doen, laat het me dan weten, want dan plan ik nog een extra datum in (kan ook op een andere dag dan zondags)!

Daarnaast gaan de lessen op maandag- en donderdagavond en vrijdagochtend gewoon door en zijn er nog regelmatig extra lessen en events dus houd onze website en Facebook pagina in de gaten! Zoals de plannen rondom SUP YOGA op de Vecht waar we aan werken.

De Groupon actie is deze week verlopen, maar nog niet iedereen heeft zijn voucher verzilverd. De vouchers zijn maar beperkt geldig (t/m 27 november), dus vergeet je niet aan te melden voor de lessen en je voucher te verzilveren als je dat nog niet gedaan hebt.

Als je vragen, opmerkingen of verzoeken zijn hebt, laat het ons weten via de mail: info@ unmani.nl. Dank jullie wel en geniet van de vakantie of het mooie weer thuis!

Namasté