Nieuwe data Kinderyoga en workshops en drukke maandagavonden

De laatste weken zitten - ondanks de zomermaanden - de lessen op maandagavond volgeboekt. We hebben dus door de Groupon actie een hoop nieuwe yogi's bijgekregen! Goed nieuws dus! Op de donderdagavond en vrijdagochtend is er meestal nog wel plek, dus als je op die tijdstippen kunt, kom dan zeker met die lessen meedoen. En anders plan vooruit of bel op maandag om te vragen of er nog plaatsen vrij zijn...

Het kan zijn dat we jullie 1 of 2 dagen voor de maandagavondles een reminder sturen om er zeker van te zijn dat je komt, anders kunnen lege plekken weer opgevuld worden door mensen die ook willen komen.

Mocht je specifieke verzoeken hebben (voor andere tijdstippen of de Sup Yoga - zie eerdere post - bijvoorbeeld) stuur ons dan een email met je wens naar info@unmani.nl. Wie weet kunnen we nog een extra les bij gaan plannen!

Er zijn weer nieuwe data gepland voor een aantal workshops en de Kinderyoga. Laat ons weten als je bepaalde verzoeken of vragen hebt of schrijf je meteen in met je kleintje voor 23 augustus 10 uur!  Je mag ook je rittenkaart hiervoor gebruiken (1 rit = kindje plus volwassene).