Interview met Sky van Sama Yoga @ Yoga Rocks Kreta

Als jullie geïnteresseerd zijn in een kennismaking met Sky van Sama Yoga, kijk dan dit nieuwe 10 minuten durende interview met hem door Helen van Yoga Rocks in Kreta.

Typisch aan zijn stijl en wat ik er zelf ook zo fijn aan vind is yoga te zien als een life style. Hij omschrijft Sama Yoga, hopelijk ervaren jullie het hier ook zo een beetje! Om elkaar en jezelf te eren en voor jezelf te zorgen en met jezelf te kunnen "zijn"... En het effect van Sama yoga, ook dagelijks, buiten de mat om, onder andere om rusteloosheid te laten kalmeren en om je hart te openen en stilte te voelen en waarderen.

Hij legt ook het chanten (zingen) uit en dat het een effect heeft op hoe je nog meer in de houdingen kunt komen en het stimuleert je expressie en opent je hart. En hij zingt aan het eind de "Student Teacher Prayer" die we deze week ook zingen in de lessen. Het gaat om de innerlijke houding van vertrouwen en ontspanning in iedere houding, Sukham, zoals een baby in zijn of haar moeders armen. Kun je dat gevoel voelen?