Echte aanrader als je ooit een yoga retreat overweegt...

image.jpg

We hebben een heerlijke vakantie gehad en dan vooral het eerste gedeelte van onze vakantie, toen we een Samayoga retreat deden bij Yoga Rocks in Triopetra. Deze prachtige plek met uitzicht over zee (met de mooiste zonsondergangen van de wereld zo'n beetje), wordt gerund door een heel leuk Engels stel Phil en Helen en hun kleine dochtertje (die buiten het zomerseizoen de rest van het jaar in Amsterdam wonen)  en zij ontvangen daar yoga docenten van over de hele wereld. Wij volgden de lange lessen van Sky (waar ik, Josine, mijn Samayoga lerarenopleiding ook van heb gehad) wat altijd weer een heerlijke flow is van superfijne asana's, wijze kennis en mooie teksten over het leven. Daarnaast was het eten supergezond en ook nog eens verrukkelijk! En tussen de yogalessen door kan je massages krijgen en heerlijk ontspannen aan het strand, zwembad of in de hangmatten.

Mocht je een keer wat meer willen weten en/of een yoga vakantie overwegen, vraag me er dan gerust naar!

 

image.jpg
image.jpg