Mogen we jullie voorstellen: onze nieuwe docenten!

Voor iedereen die we nog niet hadden bereikt: alsnog een heel gelukkig, gezond, inspirerend en warm 2016! Dat je dromen uit mogen komen en je in ontspanning en vreugde kunt leven.

Wij willen graag aan jullie onze nieuwe docenten voorstellen: Kirsten Hartevelt, Marijke Verhoef en Marloes te Riele. Op vrijdag geeft Valerie Braakenburg van Backum al les, dus een aantal van jullie kent haar al. Neem even een kijkje op onze pagina Docenten om de achtergrond te lezen van de nieuwe dames. Met heel veel enthousiasme gaan zij ons de komende tijd versterken met nieuwe lessen en andere workshops of events. We zullen jullie nog informeren over de nieuwe lessen en vanaf wanneer welke gaan lopen. De Vinyasa les van Kirsten staat vanaf deze week al op het rooster.