Zondag 21 februari drie gratis lessen: voor klein en groot!

Aanstaande zondag is het World Yoga Day. In het kader daarvan gaan we drie gratis lessen aanbieden! Als je wilt kennismaken met yoga of met Yogastudio Unmani kom dan zeker een les mee doen in Plein2 in Op Buuren. Kijk onder "Lessen" op onze website voor een uitgebreidere omschrijving van de lessen en schrijf je van te voren (gratis) in via ons boekingssysteem of door een mailtje naar info@unmani.nl of smsje naar 06-27066155. We hopen je te zien!

Programma:

11:00-12:30 Sama Yoga gegeven door Josine

13:00-14:30 Dynamische Hatha Yoga gegeven door Marijke

14:30-15:30 Kinderyoga door Douwina

Mocht je nu zo genoten hebben van de les en je wilt een kleine bijdrage doneren, dan mag dat en dat bedrag gaat rechtstreeks naar de NGO Borderline Europe wat opkomt voor de veiligheid en vrijheid voor alle mensen in Europa. Zie het Project van World Yoga Day http://www.worldyogaday.net/cms/content/project-2016