Updates: Studio Plein2, Lente actie, Kinderyoga en meer

Inmiddels hebben we een aantal keer les gegeven in Studio Plein2 en alles lijkt daar nu goed te gaan (gordijnen, warmte, inkijk enz.). Laat ons je feedback weten als je nog iets kwijt wilt. En check sowieso altijd even bij het boeken van je les waar de les plaatsvindt.

We hebben deze maand een Lente actie waarbij je 10 ritten kunt nemen voor 75 euro. Deze actie is nog tot morgen geldig, dus als je daar nog gebruik van wilt maken dan kan je hem aanschaffen via ons boekingssysteem of door een mailtje te sturen naar info@unmani.nl.

Volgend weekend zondag 8 mei om 10 uur is er weer Kinderyoga! We hopen je weer te zien met 1 of meerdere kids!

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben zijn er geregeld nieuwe docenten bij Yogastudio Unmani, probeer vooral alle lessen en docenten uit en laat je verrassen! Ieder heeft haar eigen stijl en achtergrond en wil graag met jullie de liefde voor yoga delen! Natuurlijk zal de ene stijl je meer aanspreken dan de andere stijl maar we nodigen je van harte uit zelf te komen ervaren wat jou aanspreekt! En als je vragen hebt, laat ons ze weten!