Nieuwe invaldocent dinsdag: Danielle!

Dinsdagavond geeft Danielle de Graaf de (Hatha) yoga les. Een hele warme, leuke dame waar we onlangs mee kennis hebben gemaakt. Ze deelt de passie voor yoga, haar opleiding en de yogi lifestyle met ons. We zijn blij dat ze ons komt helpen en hopelijk zie je haar geregeld terug!

Hierbij een stukje van Danielle zelf:

Mijn leven staat in het teken van dienstbaarheid naar anderen en veel liefde geven. Zowel in familie, vriendschappen, relaties als werk was en ben ik altijd bezig met een liefdevolle benadering van mensen. Het belangrijkst voor mij is hoe ik de meest positieve dingen uit het leven naar voren kan halen en zo mensen een beetje meer geluk en liefde kan geven. Dit heb ik lang gedaan in de gastvrijheidssector als gastvrouw en later als accountmanager bij een cateringbedrijf in Amsterdam. Ook heb ik altijd al de overtuiging dat er meer is dan dat wij als mensen kunnen waarnemen. Ik voel dit diep van binnen. Nadat ik een fietsongeluk heb gehad, werd ik in dit leven gedwongen heel bewust om te gaan met mijn lichaam en geest. Ik was altijd een actieve sporter: turnen, dansen, hardlopen, fietsen. Dit kon even niet meer en ik vond yoga. In Ad van Hassel in Amsterdam heb ik mijn meester gevonden en hier volg ik nog steeds de opleiding. De weg van Mysore yoga, Pattabis Jois en Gert van Leeuwen wordt door Ad voortgezet en neem ik mee in mijn Hatha en Vinyasa yoga lessen. Concentratie en aandacht gecombineerd met liefde vormen de asana en meditatie lessen die ik geef bij verschillende studio’s en in sportscholen. Tijdens de les probeer ik altijd wat yogafilosofie mee te nemen. Ik ben blij dat ik de kennis, die ik mag ontvangen, mag delen met de mensen die ervoor openstaan en dat ik nieuwe kennis op mag doen van de deelnemers.

Ik voel me vereerd dat ik af en toe mag invallen bij Unmani als yogadocente en kijk er met liefdevolle verwachting naar uit.

Namasté
Daniëlle