Workshop Vreugde & Compassie en Yin & Yang yoga 29 mei

We zien heel erg uit naar de workshop / one day retreat die we zondag 29 mei organiseren met zeer ervaren yogadocent Astrid van Zon! Het gaat over vreugde en compassie en hoe je deze natuurlijke staat van zijn meer ervaart en creëert in je leven! De dag zal begonnen worden met een workshop YIN & YANG YOGA en de inleiding tot het thema voor de middag. Resulterend in rust, vertrouwen, openheid en een gevoel van eenheid. Er wordt tussendoor een heerlijke zelfgemaakte, vegetarische LUNCH genoten (hopelijk buiten in de zon)! Daarna vervolgt de workshop zich, voornamelijk NIET op de mat met activiteiten als meditatie, ademen, speelse lichaamsoefeningen, simpele Thaise massage en vrije expressie. Astrid brengt inspiratie mee van al haar reizen en bijzondere retreats die ze deze winter heeft gedaan in Thailand, India, Bali. We hopen dat jij erbij bent!
Je kunt ook kiezen om alleen de ochtend of alleen de middag te komen! Als je vragen hebt, laat het ons ook weten! 
Kijk hier voor meer informatie en schrijf je nu in!