Workshop Vreugde & Compassie 29 mei en nieuwe lessen op dinsdag

Weet je al over de workshop Vreugde & Compassie met Astrid van Zon die we zondag 29 mei organiseren? Je kunt alleen de ochtend meedoen die in het teken staat van Yin & Yang yoga en een introductie op het thema "joy" en de ochtend afsluiten met een heerlijke, zelfgemaakte (vegetarische) lunch. Je kunt ook alleen de middag meedoen waarin je start met de lekkere lunch waarna Astrid je meeneemt in de 4 Boeddhistische basisprincipes van Metta, Karuna, Upekkha en Mudita. Een workshop waarin we onderzoeken hoe we vreugde en compassie kunnen cultiveren door middel van meditatie, ademen, speelse lichaams oefeningen (yogaminded), simpele Thaise massage en vrije expressie. Dit gedeelte vindt voornamelijk niet plaats op de yogamat. Uiteraard ben je helemaal welkom om de hele dag te volgen! Voor meer informatie kijk onder Workshops.

We zien erg uit naar deze workshop van Astrid omdat zij een heel ervaren yogadocent is en veel enthousiasme, lol en luchtigheid meebrengt, dus alle ingrediënten voor een fijne dag! Als je nieuwsgierig naar haar bent, bekijk dan eens haar Facebook pagina Go with the yoga flow of haar website.

Astrid gaat vanaf dinsdag 24 mei ook twee nieuwe lessen geven bij Unmani: eerst een uurtje Yang yoga opgevolgd door een uurtje Yin yoga. Een hele fijne combinatie, maar ook los van elkaar te volgen. Yang yoga is vooral een dynamische les met onderdelen uit diverse stromingen zoals QiGong, Hatha, Vinyasa en Slow Flow yoga. De Yin yoga is een koele en statische practice, een oefening in overgave en stilte. Door het langer in de houding zijn op een ontspannen manier stimuleren we onze meridianen (energielijnen) en fascia (bindweefsel), blokkades kunnen worden opgeheven en het lichaam kan op vele niveaus worden gevoed. Het wordt veelal ervaren als een totale ontspanning of opluchting.

We zien uit naar je komst in een van deze nieuwe lessen of de workshop op 29 mei!

By the way: aanstaande maandag (2e Pinksterdag) is er geen les.