Komende drie weken op zaterdag nieuwe invaldocent Lisa!

De komende drie weken geeft Lisa Vermeulen op zaterdag de Vinyasa yoga les (omdat Marijke lekker op vakantie is). Lisa heeft veel passie voor yoga en voor de oosterse filosofie en met haar frisse persoonlijkheid wil ze samen met Marijke de zaterdagochtend les tot een succes maken! 

Hopelijk kom jij ook een keer mee doen in Plein2 van 9:30-10:45 uur.

Hierbij een stukje over haar:

Lisa (1985) kwam drie jaar geleden voor het eerste in aanraking met yoga en merkte direct dat het haar kracht, steun en rust gaf. Na een jaar schreef ze zich in voor de Hatha Yoga Docentenopleiding (100 uur) bij Yogapoint om zich op die manier meer in de achtergrond van yoga te verdiepen. Deze eerste opleiding inspireerde haar om begin 2016 voor een maand naar India te gaan om zich daar in een ashram onder te dompelen in de eeuwenoude klassieke hatha yogafilosofie met veel aandacht voor meditatie. Hier voltooide ze een Hatha Yoga Docenten Opleiding (RYT 200).

De klassieke hatha yogalessen die Lisa geeft richten zich vooral op de stimulatie van de interne organen in tegenstelling tot de focus op spierkracht en flexibiliteit van de moderne westerse hatha yoga. Ook is er in haar lessen veel ruimte voor ademhaling en mediatie. Naast hatha yoga heeft ze zich ook verdiept in kinderyoga.

Lisa is naast yogadocent ook teamleider bij VluchtelingenWerk Midden-Nederland.