Nog enkele plekjes vrij zondag in de workshop Yin & Yang Yoga!

Wil jij zondag kennismaken met Yin & Yang Yoga? En met onze nieuwe docent Astrid van Zon? Deze warme, stralende dame neemt ons mee in de introductie tot deze yogastijl (die ze nu ook op dinsdagavond geeft bij Yogastudio Unmani) en tevens in de vreugde en compassie 'state of being'... Lees hieronder meer en boek via onze site (30 euro inclusief thee en snacks).

WORKSHOP: 10.00-13.00
De dag staat in het teken van Vreugde & Compassie. Vreugde is onze natuurlijke staat van zijn, het leeft in ons hart en wordt soms bedekt door de vele lagen van het leven van alledag. In deze ochtendworkshop zullen we door middel van Yin & Yang yoga onderzoeken hoe we deze lagen langzaam kunnen doorbreken. We bouwen rust, openheid en vertrouwen op in onszelf zodat we met een open hart & mind volledig kunnen ontvangen wat gaat komen.

Yin & Yang yoga
In deze workshop combineren we Yin & Yang tot een volledige practice. Yin en Yang yoga vinden hun oorsprong in de Hatha yoga, de Chinese Medicijnleer en het Tibetaans Boedhisme. 

Yin yoga is een koele en statische practice, een oefening in overgave en stilte. Sterk verbonden met het element water. Door het langer in de houding zijn stimuleren we onze meridianen (energielijnen) en fascia (bindweefsel), blokkades kunnen worden opgeheven en het lichaam kan op vele niveaus opnieuw gevoed worden. 

Yang is daarentegen de eeuwige beweging van het alles, verbonden met het element vuur. Door de beweging en flow stimuleren we warmte in het lichaam zodat bloed en Chi (levensenergie) voluit kan stromen.

In deze workshop warmen we het lichaam langzaam op ter voorbereiding van een Yang flow gebaseerd op het Yin principe met elementen uit o.a. QiGong, Yin warriors en Vinyasa Yoga.

We ronden de practise af met Yin yoga. In het Yin yoga gedeelte zullen we rust, overgave & stilte ervaren door opnieuw te aarden, de zwaartekracht het werk te laten doen zodat het lichaam alles kan integreren.

Afsluitend is er thee met snacks.