Nieuwe les op maandagavond van Danielle!

Vanaf maandagavond 13 juni komt Danielle lesgeven. Helaas voor ons gaat Chris weer reizen en moeten we haar fijne lessen en mooie mantra's gaan missen!
Maar Danielle heeft al een aantal keer lesgegeven bij ons en daar was iedereen ook erg positief over, dus kom zeker mee doen! We zijn heel blij met haar enthousiaste inzet!

Deze Hatha yoga les zal soms een wat zachtere yoga en soms juist wat pittiger zijn (geïnspireerd op de Ashtanga Vinyasa serie). 
Hatha yoga is een afwisseling van inspanning (Ha = zon) en ontspanning (Tha = maan) om lichaam en geest in balans te brengen. De les bestaat uit verschillende oefeningen (asana’s) en de daarbij horende ademhalingsfrequentie, die met aandacht en geduld worden uitgevoerd. De les wordt afgerond met een totale diepe ontspanning. Hatha yoga vermindert stress en heeft een zeer gunstig effect op het zenuwstelsel, gewrichten, klieren en organen. Over het algemeen treedt er een versoepeling op in het lichaam en wordt de ademcapaciteit verbeterd. Het brengt de geest tot rust en zorgt voor nieuwe energie. Je zal merken dat je meer bewust wordt van je lichaam en eventueel aanwezige spanningen en wat je hiermee kan doen. Vervolgens kun je dit ook toepassen in het dagelijks leven.
Soms wordt in deze Hatha lessen een lichte flow toegepast (of een serie) waarin op een zachte manier de houding(en) herhaald wordt en je dieper in je lichaam kunt werken en je merkt dat je geest in deze flow meegaat. De les is voor zowel beginners als gevorderden aangenaam.
Deze les vindt plaats van 20:00-21:15 uur in Plein2.