Nieuwe sensatie: SUP YOGA OP DE VECHT! Workshop 11 juni

Heb jij nog zin om mee te doen met de SUP YOGA WORKSHOP op 11 juni? Van 10:00-13:00 uur lekker paddelen op de Vecht en yoga houdingen beoefenen, double the fun! 

SUPPEN; Stand Up Paddling - staan en paddelen op een soort platte surfboard, een oude rage uit Hawaï die nu als nieuwe trend is overgewaaid naar alle delen van de wereld waar water is! Zo ook al in vele steden in Nederland en ik denk dat de Vecht ook de perfecte omgeving is om yoga op een sup board te doen! We leven hier in zo'n mooie natuur met de Vecht, de kanalen, de gracht door Op Buuren en de plassen in de omgeving. Dat is prachtig vanaf een boot maar ook heel ontspannend en cool vanaf een board. Zo kun je genieten van de omgeving en van de ontspanning en inspanning die yoga biedt. Je traint hierbij extra je lichaam omdat je naast de uitvoering van de yoga houdingen ook je balans moet zien te houden. Dit kan iedereen leren. Resultaat is heerlijk ontspannen, lol maken, iets nieuws leren en een sterker en soepeler lichaam en een kalme geest, wat wil je nog meer!

Lees dit stuk van Yoga.com

Kosten: 30 euro exclusief board huur.