SUP yoga op de Vecht workshop op 10 augustus en roosterwijzigingen

We hebben al een mooi groepje voor de SUP Yoga op de Vecht workshop op 10 augustus (vanaf 19 uur)! Samen met Yoga Breukelen en docent Sharon Zaal gaan we de Vecht op om lekker ontspannen te paddelen en yoga uit te proberen op een SUP board! Garantie voor een avontuurlijke en gezellige avond! Je hebt geen ervaring nodig met yoga of met surfen of paddelen... Als je nog mensen weet, maak ze dan attent op deze workshop!

Wijzigingen in het rooster

Vanaf komende week geeft Astrid (helaas) geen les meer op dinsdag maar zijn er wel weer nieuwe lessen, gegeven door Lisa of Antoinet en eventueel in augustus nog andere invaldocenten. Lisa neemt vanaf deze week ook de Vinyasa yoga lessen van Marijke over op de zaterdagochtend, omdat Marijke met zwangerschapsverlof gaat. Bekijk Lisa haar profiel onder Docenten. We kunnen ons voorstellen dat je het soms jammer vindt dat een docent weer weggaat en dat je weer moet wennen aan iemand nieuws, maar het geeft je ook weer de kans om andere stijlen van yoga uit te kunnen proberen. Josine is nog bezig met het herstel van haar bevalling, maar gaat zo gauw ze kan weer lesgeven. Roel gaat vanaf 25 augustus weer Raja Yoga geven. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!